Mateschitz: "Raikkonen nu va pilota pentru Red Bull"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.07.2011
Dietrich Mateschitz a negat zvonurile despre venirea lui Kimi Raikkonen la Red Bull şi susţine că viitorul înlocuitor al lui Mark Webber va fi unul dintre talentele de la Toro Rosso.

Publicaţia germană Bild a relatat marţi că deţine informaţii potrivit cărora Red Bull Racing intenţionează să-l înlocuiască pe Mark Webber cu Kimi Raikkonen începând din sezonul viitor.

Cu toate acestea, informaţia a fost negată în mod public de Dietrich Mateschitz, patronul Red Bull Racing, care afirmă că speculaţiile nu au niciun sens în acest moment.

"Kimi Raikkonen nu este şi nu va fi un punct de atracţie pentru noi, asta este sigur. Nu va concura pentru Red Bull. Zvonurile sunt departe de adevăr şi nu au niciun sens. Avem juniorii noştri, iar unul dintre ei îl va înlocui pe Mark Webber la Red Bull atunci când va fi pregătit", a declarat austriacul pentru publicaţia TZ.

Mateschitz a afirmat tot în această săptămână că Webber îşi va prelungi contractul cu Red Bull pentru sezonul 2012, cel mai probabil la începutul vacanţei de vară din luna august.

Juniorii la care face referire Mateschitz cu privire la viitorul echipei Red Bull sunt Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari, cei doi piloţi ai Scuderiei Toro Rosso, la care se adauga Daniel Ricciardo, pilotul de rezervă al STR care a obţinut un contract de titular la Hispania până la sfârşitul acestui sezon.

Via | TZ

Comentarii (1)

  • dead-man
    Normal ca Raikkonen nu va merge la RBR el nu poate fii un pilot numar doi,RBR daca l-ar aduce ar avea un cuplu extraordinar(poate cel mai bun din pluton).Oricum Vettel ar avea mari probleme cu Kimi dar nici Raikkonen nu e prost sa revina la o echipa mai mica decat de la care a plecat in 2009
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru