McLaren a depăşit programul de lucru pentru a pregăti noile upgrade-uri

de Daniel Popescu
Vineri, 10.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a încălcat programul de pauză impus de FIA pentru a pregăti upgrade-ul major pentru Marele Premiu al Spaniei.

McLaren introduce un upgrade semnificativ cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei în speranţa că va înregistra progrese majore pe grila de start după rezultatele modeste înregistrate în primele patru etape ale campionatului.

Inginerii şi mecanicii au fost nevoiţi să lucreze peste program în garajul de la Barcelona pentru a pregăti cele două monoposturi pentru antrenamente, în condiţiile în care munca este interzisă de FIA între orele 23:00 - 07:00.

Totuşi, fiecare echipă are dreptul să încalce această regulă de două ori pe parcursul unui sezon, astfel că McLaren nu este penalizată în niciun fel pentru muncă suplimentară.

Anterior, McLaren a anunţat că obiectivul principal este ca după introducerea noilor update-uri să ajungă cu regularitate în ultima parte a calificărilor, admiţând că este dificil să lupte pentru victorii, mai ales că numeroase alte echipe vor introduce îmbunătăţiri. 

Via FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru