McLaren a evaluat la Silverstone componente pentru sezonul 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 19.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a utilizat testele de la Silverstone pentru a evalua noi componente pentru monopostul de anul viitor, pe lângă îmbunatăţiri pentru acest an.

McLaren nu a profitat de oportunitatea de a alinia în sesiunea de teste de la Silverstone unul dintre piloţii titulari, preferând să mizeze pe cei trei protejaţi pe care îi are, Oliver Turvey, Kevin Magnussen si Gary Paffett.

Decizia a părut iniţial surprinzătoare, însă este pe deplin justificată de strategia britanicilor: aceştia au folosit sesiunea pentru a evalua noi componente pentru monopostul curent şi cel de anul viitor.

Acest lucru nu era posibil dacă echipa miza pe un pilot titular, întrucât în acest caz programul ar fi fost stabilit integral de Pirelli. Informaţia a fost dezvăluită de Oliver Turvey, cel care s-a aflat la volanul monopostului pe parcursul zilei de joi.

Urmareste Automarket
"Am lucrat la lucruri pe care le putem implementa pe monopostul din acest an în restul sezonului, dar şi la lucruri pentru 2014 pentru a ne ajuta să înţelegem şi să învăţăm.
Am încercat multe părţi aerodinamice şi mecanice, aşa că am început dimineaţă cu aerodinamica, iar după-amiază ne-am concentrat mai mult pe mecanica. Am avut parte de multe schimbări de setări"
, a declarat el.

McLaren a anunţat anterior că renunţă la dezvoltarea monopostului din acest sezon, preferând să se concentreze aproape integral pe monopostul cu care va concura în 2014.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru