McLaren a trecut testele de siguranţă cu noul monopost pentru 2014

de Daniel Popescu
Marti, 21.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunţat că noul monopost pentru sezonul 2014 a trecut toate testele de siguranţă, astfel că echipa britanică poate participa la testele de la Jerez.

Presa internaţională a relatat la sfârşitul săptămânii trecute că McLaren este în pericol să rateze participarea la prima sesiune de evaluare de pe circuitul de la Jerez, întrucât noul monopost MP4-29 nu a reuşit să treacă toate testele de siguranţă.

La vremea respectivă, echipa britanică a refuzat să confirme sau să infirme informaţiile, însă în cele din urmă noul monopost a trecut marţi toate testele de siguranţă. Informaţia a fost dezvăluită succint de echipă pe contul oficial de pe reţeaua de socializare Twitter. "Confirmat: MP4-29 a trecut toate testele de siguranţă ale FIA", este mesajul succint publicat de McLaren.

Prin urmare, McLaren va putea participa la sesiunea de teste de la Jerez programată în perioada 28-31 ianuarie şi va putea publica imagini reale cu noul monopost în cadrul lansării din 24 ianuarie.

Via McLaren

Comentarii (2)

  • Dennis
    Haleluia!
    10 1
  • politica tacerii
    "Confirmat: MP4-29 a trecut toate testele de siguranţă ale FIA"
    atat si nimic mai mult. Ok, asta mai treaca mearga. Dar in cazul P1 pe Nordschleife o dau in secretomanie rau. Spun doar ca "au facut-o" (aka au coborat sub 7 min) fara a spune ce ne intereseaza de fapt: timpul efectiv. Poate ca este mai slab decat Porsche 918 sau poate ca asteapta mai intai timpul La Ferrari ca sa vina si ei cu "varianta lor".
    Oricum, s-ar atine degeaba, ca timpul de referinta pentru masini de strada e detinut de un "biet" Radical SR8 si e mult mai bun decat al lui Porsche si greu de batut desi nu emite masina pretentii ca ar fi prea rasata...
    P1 e o masina extraordinara, nu ma intelegeti gresit. Arata excelent din orice unghi interior si exterior. Aici i-au fript rau pe cei de la Ferrari. Dar daca vreti performanta, Radical SR8 e alegerea corecta.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru