McLaren amana decizia in privinta coechipierului lui Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.10.2009
McLaren va anunta numele coechipierului lui Lewis Hamilton din 2010 dupa finalul acestui sezon, insa echipa isi propune sa fie mult mai competitiva anul viitor.

Oficializarea transferului lui Fernando Alonso la Ferrari parea sa grabeasca revenirea lui Kimi Raikkonen la McLaren, in contextul in care Heikki Kovalainen nu a impresionat in cele doua sezoane petrecute la echipa.

Cu toate acestea, Martin Whitmarsh, seful McLaren, a sugerat ca un anunt in privinta coechipierului lui Hamilton va fi facut numai dupa finalul sezonului.

"Avem doi piloti tineri si ambitiosi in echipa noastra, Hamilton este unul dintre acestia, si ne vom concentra sa facem cea mai buna treaba posibila la Interlagos si Abu Dhabi. Vom face planurile pentru viitor si cand vom avea un anunt de facut il vom face, dar aici suntem loiali celor doi piloti pe care ii avem pentru a face cea mai buna treaba", a declarat britanicul.

McLaren a avut un inceput de sezon dezamagitor, iar revirimentul din a doua parte a fost insuficient pentru ca echipa sa revina in lupta pentru cele doua titluri mondiale. Cu toate acestea, Whitmarsh este increzator ca McLaren va avea parte de un sezon 2010 mult mai competitiv.

"Intentionam sa incepem sezonul mult mai competitivi decat in 2009.

Aceasta este prioritatea si intre timp vom vedea ce putem face in aceste doua curse. Apoi ne vom concentra pe alte probleme dupa finalul sezonului", a mai precizat el.

Presa germana a speculat la un moment dat ca Red Bull reprezinta o alternativa viabila pentru Raikkonen, informatia fiind insa negata de managerul sau. Surprinzator, Mark Webber, unul dintre pilotii Red Bull, a precizat la Interlagos ca finlandezul s-ar potrivi filosofiei Red Bull, sugerand insa ca avonurile nu au niciun sambure de adevar. "S-ar potrivi perfect la Red Bull. Sunt increzator ca contractele au fost aranjate (n.r - Webber are contract cu Red Bull pentru 2010), dar daca lucrurile se misca, atunci se misca. Este normal sa existe putina distractie si jocuri in Formula 1", a explicat australianul.

Raikkonen, carenu are in mod oficial niciun contract pentru 2010, implineste astazi 30 de ani.

Via | F1-Live | Motorsport

Comentarii (5)

  • Kimi
    La multi ani !!!!!
    0 0
  • Stie cineva unde putem vedea live?
    un link?
    0 0
  • Pt. Kimi
    De la un fan Renault....La multi ani!!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Kimi
    La multi ani! Multa sanatate si tot ce iti doresti :)
    0 0
  • dj
    la multi ani kimi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru