McLaren avertizează că se apropie de Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 29.05.2010
Lewis Hamilton şi Jenson Button consideră că McLaren a micşorat semnificativ diferenţa faţă de Red Bull Racing.

Red Bull Racing continuă să fie imbatabilă în calificări în acest sezon, după ce Mark Webber a adus cel de-al şaptelea pole position consecutiv pentru echipa austriacă.

Cel mai periculos adversar al celor de la Red Bull a fost McLaren, iar Lewis Hamilton crede că britanicii s-au apropiat vertiginos de performanţele rivalilor după ce s-a intercalat pe locul 2 în calificări intre Webber şi Sebastian Vettel.

"Mă simt grozav, Red Bull au fost de neatins tot anul în termeni de performanţă pură, aşa că este un sentiment real pentu mine şi echipă. Red Bull merg la limită în calificări în virajul 8 (n.r - format din trei viraje de mare viteză), câştigă patru zecimi în acel viraj comparativ cu noi, dar vom fi mai aproape de ei în cursă, pentru că vom avea mult combustibil", a declarat campionul mondial din sezonul 2008.

Afirmaţiile lui Hamilton sunt întărite de coechipierul său Jenson Button, care evidenţiază şi el că Red Bull este avantajată în primul rând în virajul 8.

"Cred că în acest weekend suntem mult mai aproape de Red Bull decât ne aşteptam.

Principala mea problemă a fost virajul 8, cred că gardă la sol a fost prea coborâtă. Am vrut să am garda la sol coborâtă pentru restul circuitului, aşa că în virajul 8 ating pământul şi pierd timp", a declarat britanicul.

Button va pleca în cursa de pe locul 4, din spatele lui Sebastian Vettel.

Comentarii (13)

  • McLaren
    Pe ei baieti....I-ai fata la mos, Lewis la start...good luck. Chiar s-au apropiat, 0.138s intre weber si lewis.....lucrurile merg bine. Button e si el acolo, in linia a doua......Aveti sanse mari maine. Pe ei pe mama lor....BAFTA maine in cursa! Voi fi alaturi de voi(McLaren :P)
    14 21
  • rayn380
    Bafta Lewis maine in cursa...sper sa-i iei fata la mos maine la start....Hai ca puteti....
    14 20
  • salutare
    Trece Lewis maine la start de 'mosneagul'Weber?
    12 16
  • Asa-mi place
    postacii ferrari
    se multumesc sa voteze din umbra .... e greu sa mai butoneze acum ca se tin cu o mana de cealalta sa nu le intre unghia in gat.
    11 17
  • rayn380
    mad
    Am invatat sa fiu optimist chiar daca n-am dreptate in final, decat sa fiu pesimist si sa am dreptate....asa ca voi fi optimist si de data aceasta, cum ca Lewis ii va lua fata la "mos" maine la start. Sper sa fie duminica(cursa) lui Lewis, a echipei McLaren si nu in ultim rand, al fanilor acestei echipe. Hai sa curga cu voturi rosii.....la mai mare :P
    12 14
  • Start
    Cel mai importanta va fi plecarea atunci cand se sting luminile rosi :) Va fi interesant cum vor pleca primii 2 si cum vor ataca cei din spate : Vettel, Button , dar sa nu ii uitam pe Schumacher si Rosberg. Intr-adevar s-au apropiat de Red Bull (au resursele necesare) si au obtinut cred ca ce mai buna clasare in calificari de pana acum.

    Si o parere personala, nu cred ca Lewis il va depasi pe Lewis la start.
    11 7
  • *
    Pe Webber ...M-am grabit :D
    9 6
  • @ally_great
    Nu va fi usor pentru Lewis la start deoarece este pe partea murdara a pistei. dar totusi are staturi mai bune decat webber in general. "mosul" adevarat ii undeva mai in spate... undeva pe locul 12 :))))
    9 9
  • McLaren
    Nu ma bucur prea tare, dar McLaren este o echipa mare, formidabila si merita felicitati.
    15 3
  • ....
    hai lasati-ma cu astea? kubica nu a fost pe 2 in calificarile de la monaco??? si totusi a ramas cu picioarele pe pamant. nu s-a laudat ca ce competitiv este monopostul si alte chestii. sa ia pole-ul si dupaia sa vina si sa ne zica ca au un monopost competitiv. pana atunci nu are rost sa vorbim.
    8 9
  • mobius
    situatii posibile
    S-ar putea ca Hamilton si Weber sa se acroseze la start( ar spune uni spre norocul lui Alonso). Alonso a mai mers o cursa cu un singur schimb de pneuri si a ajuns de pe locul 24, pe locul sase. Mult succes Alonso.
    7 6
  • Webber
    Atentie, Mosu Webber nu prea face cadouri la start.Cit despre La Rossa mare dezamagire.Poate daca abandoneaza cineva sa mai avanseze, altfel ...greu cu camionu.
    8 2
  • Vettel
    Vettel avea pe primele 2 sectoare -0.4 sec fata de Webber pana in ultimele viraje cand rupandu-i-se antirollbar-ul nu i-au mai virat ambele roti in aceaiasi directie.
    Fara acest incident Vettel ar fi fost cu cateva sute de sutimi mai rapid decat Webber si probabil la 0.5 sec de Hamilton.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru