McLaren îl așteaptă înapoi pe Hamilton: "Alonso ar concura cu oricine în echipă"

de Daniel Popescu
Vineri, 09.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren i-a sugerat în mod public lui Lewis Hamilton că este binevenit la echpa pentru care a cucerit primul titlu în 2018, în cazul în care nu se va înțelege cu Fernando Alonso.

Contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes urmează să expire la sfârșitul acestui an, iar oficialii campioanei mondiale anticipează că prelungirea acordului reprezintă mai degrabă o simplă formalitate.

Chiar și în acest context, rivalii de la McLaren îi oferă lui Hamilton indicii clare că îl doresc înapoi la echipa pentru care a obținut în 2008 primul său titlu de campion mondial.

"Hamilton are o istorie aici. Este un pilot incredibil. Nu există nicio echipă în în pitlane care să nu fie interesată să-l aibă pe Hamilton, iar aici ne includem și pe noi. Oricine l-ar lua pe Hamilton ar fi ceva grozav pentru acea echipă", spune Zak Brown, directorul executiv al McLaren.

O revenire a lui Hamilton la McLaren ar echivala cu refacerea parteneriatului cu Fernando Alonso, alături de care a mai concurat și în 2007. Deși în sezonul respectiv au existat numeroase conflicte între cei doi, Brown este convins că în prezent nu ar mai exista probleme.

"Cred că Alonso ar concura cu oricine.

Nu am avut niciodată o discuție cu el despre altceva decât despre el însuși", a adăugat Brown.

Via SkySports

Comentarii (25)

  • Adica sa treaca de la caviar la fasole ? Ala de la McLada a luat-o rau pe aratura !
    8 10
  • Asta-i cea mai tare de pana acum. De fapt, daca ii da salariu ca lui Alonso (cel mai mare din F1), ORICE e posibil.
    3 2
  • Nici n-a inceput sezonul ca pentru Hamilton s-a si terminat nu-i asa? "McLaren i-a sugerat în mod public lui Lewis Hamilton că este binevenit la echpa pentru care a cucerit primul titlu în 2018, în cazul în care nu se va înțelege cu Fernando Alonso." Si cu Alonso nu s-a inteles oricum, dar "tatuca" Dennis nu mai este la echipa, ma indoiesc ca Hamilton ar alege fidelitatea si nu banii.
    13 3
  • Deci Alonso a pirdut lupta cand era H debutant. Doar nu visati ca ii poate pune probleme lui H acum cand e pa faras. LM , Indi si alte formule din astea pentru fosti de acum...
    0 18
  • Poate ai vrut sa spui fosile, nu fosti !
    0 5
  • Au dat drumul la masina campiona

    https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/962024588170407936/video/1
    1 7
  • @lol : intoarce-te la scoala."Pirdut" si "pa faras" poate scrie doar un analfabet.Decat sa scrii prostii pe banda, mai bine te angajezi undeva sau iti cauti o prietena.Alonso sa faca ce vrea, nu-i treaba ta pe unde concureaza.
    12 0
  • No shit Sherlock. Fac si altele mai grave dar nu le vezi tu :)))
    1 7
  • A intrat deja în istorie sezonul 2007 al F1 , unde Hamilton și-a arătat " clasa " în China când a ratat standurile si s-a proptit în zid. Nu mai zic nimic de favorizarea " britanicului " în detrimentul lui Alonso , ca îmi sare în cap un fin analist al F1 care le știe el pe toate , era bun de comentator la Digi sau la Telekom , Miki Alexandrescu regele gafelor s-ar fi aplecat în fața lui. Lăsând ironia la o parte o provocare buna din partea echipei McLaren , dar " învinsul lui Rosberg " nu va accepta așa ceva , chiar dacă echipa își revine. Alonso la 40 de ani aproape nu e nici Bottas si nici Rosberg.
    PS
    Au modificat calendarul WEC pentru Alonso. Asta spune multe despre talentul lui și despre cum este văzut el în general în lumea sporturilor cu motor.
    9 16
  • De Mucibus
    senna, acelasi "one string banjo"
    11 6
  • Iarasi planga copilasii sezonul 2007. Daca era asa cum pretindeau ei, Hamilton ar fi trebuit sa fie un oarecare pilot de F1. Numai ca el continua sa confirme.
    Pe funii alonsosti ii apuca gargara atunci cand nici nu se pune problema sa mai vedem un cuplu Hamilton-Alonso (in ordinea asta) la orice echipa. Cand exista insa posibilitate concreta cum a fost la final de 2016 sa vezi atunci mii de scuze caraghioase - cum ar fi castigarea campionatului cu McLaren Honda, eceeasi Honda GP2 engine...
    1 8
  • mCozma
    Daca citesti articolul, McLaren l-ar cam vrea inapoi pe Hamilton. De parca n-ar avea piloti ...
    2 4
  • Din cate am inteles, Elon Musk a vrut sa-l puna pe Alonso in locul la spaceman-ul din roadsterul Tesla, ca sa realizati cat de bine e vazut pilotul spaniol in Univers.
    8 5
  • Asa era si Raikkonen la un moment dat, bine vazut si cu salariul mare. Apoi a plecat in WRC.
    0 3
  • Daca va luati dupa alde astia care gargarisesc pe aici in loc sa cautati putin:

    1) Sebastian Vettel - $60 Million
    2) Lewis Hamilton - $50 Million
    3) Kimi Raikkonen - $40 Million
    4) Fernando Alonso - $30 Million
    5) Valtteri Bottas - $12 Million
    6) Max Verstappen - $10 Million
    7) Stoffel Vandoorne - $7 Million
    8) Daniel Ricciardo - $6 Million
    9) Nico Hulkenburg - $5.5 Million
    10) Sergio Perez - $5 Million
    11) Romain Grosjean - $4.45 Million
    12) Esteban Ocon - $3 Million
    13) Kevin Magnussen - $2.5 Million
    14) Lance Stroll - $1.8 Million
    15) Carlos Sainz Jr - $750,000
    16) Marcus Ericsson - $500,000
    17) Pierre Gasly - $400,000
    18) Brendon Hartley - $350,000
    19) Charles Leclerc - $150,000

    sursa:
    http://www.givemesport.com/1241329-the-salary-each-formula-1-driver-will-earn-in-2018-has-been-revealed
    6 3
  • Salariul lui Raikkonen e cel putin nejustificat.
    6 6
  • dubfire afonul siteului
    4 15
  • "A intrat deja în istorie sezonul 2007 al F1, unde Hamilton și-a arătat clasa". Numai cand ai cea mai buna masina iti arati clasa ?! In perioada 2010-2013 nu prea si-a aratat clasa ... Asa ca pilotul trebuie judecat NUMAI impreuna cu masina.
    4 10
  • Raikkonen a luat locul 4 cu a patra masina de pe grila (daca a lui Vettel e a treia) si e gata sa lucreze 'pentru echipa'. E salariu de nivelul echipei la care este.
    3 3
  • Intrebarea e ce naiba a facut Alonso in plus fata de Vandoorne sa ia de n ori mai mult.
    0 8
  • Cat de ipocriti sunt fandosistii astia. Se bat cu caramida in piept sugerand ca salariul e un fel de recunoastere, de garantie a valorii crezand (asa by default) ca Alonso castiga cel mai mult. Apoi abia cand vad realitatea ca Alonso nu e nici pe departe cel mai bine platit, ii loveste ideea ca salariul nu e relevant.
    6 4
  • Aiurea ! Raikkonen cu 40 mil. salariu ??? Pentru ce ? Alonso cu 30 mil. salariu ? Pentru ce ? Pentru ceea ce au fost cu peste un deceniu in urma ? Fost-ai lele cat ai fost ! Asta-i ultimul lor an in F1, vor intelege toti ca sunt platiti degeaba ! Două petarde, tin scaunele ocupate degeaba, in fata unor talente uriase ca Leclerc si Norris !
    1 10
  • Nu-i putin lucru ce face Raikkonen. Fost campion mondial sa stea la fundul lui Vettel ... Alonso nu a acceptat rivalitatea asta dusa la rangul de coechipieri. A plecat sa castige mai putin la o echipa codasa. Ups, cand faci asta duhneste a retragere.
    2 6
  • popicu
    Alonso ar concura si cu bunica lui Hamilton, la orice echipa, defavorizat
    5 5
  • lucky70
    Ricciardo si Sainz sa castige asa putin?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru