McLaren şi Sauber confirmă programul testelor de la Barcelona

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren şi Sauber au anunţat programul pentru cea de-a doua sesiune de teste premergătoare noului sezon de pe circuitul de la Barcelona.

Esential 4 zile va avea a doua sesiune de teste de la Barcelona
McLaren şi Sauber sunt primele echipe care îşi dezvăluie planurile pentru sesiunea de teste care va avea loc pe circuitul de la Barcelona în perioada 19-22 februarie.

McLaren îl va plasa în cockpit pe Jenson Button în primele două zile ale sesiunii de evaluare, în timp ce coechipierul său Fernando Alonso îl va înlocui în ultimele două zile de teste.

La rândul lor, cei de la Sauber au confirmat că Felipe Nasr va demara programul de teste în prima zi, înainte de a-i oferi oportunitatea coechipierului Marcus Ericsson să urce în cockpit în a doua şi a treia zi. Nasr va reveni însă la volan în a patra zi pentru a finaliza sesiunea de teste pentru echipa elveţiană.

Echipele vor rămâne la Barcelona pentru o ultimă sesiune de teste premergătoare noului sezon, care va avea loc în perioada 26 februarie - 1 martie.

Via GPUpdate, ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru