McLaren speră să nu aibă probleme de fiabilitate la Monza

de Daniel Popescu
Marti, 01.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button şi-a exprimat speranţa că nu va întâmpina defecţiuni de fiabilitate în Marele Premiu al Italiei, în timp ce Fernando Alonso este precaut în privinţa performanţelor pe care le poate obţine.

Esential 17 puncte a obtinut Mclaren in primele 11 curse ale sezonului
9 este locul ocupat de McLaren in clasamentul constructorilor
McLaren utilizează începând cu Marele Premiu al Belgiei o unitate de propulsie Honda îmbunătăţită cu un motor cu combustie internă care a depăşit în performanţe Renault.

Totuşi, Jenson Button nu a putut utiliza sistemul de recuperare a energie la Spa-Francorchamps, iar britanicul speră că astfel de probleme de fiabilitate să nu se repete şi în Marele Premiu al Italiei.

"Spa a fost o cursă foarte dificilă pentru echipă, în special pentru mine din cauza problemelor de activare a sistemului ERS pe liniile drepte. Suntem optimişti că nu se va repeta la Monza, dar circuitul de viteză se va dovedi foarte provocator pentru noi. Cheia va fi să obţinem maximim de la monopost sâmbătă, pentru a avea şanse la o luptă bună duminică.

Monopostul a fost bine echilibrat la Spa şi bun de pilotat, în special în claificari, aşa că vrem să profităm cât mai mult şi la Monza", a declarat britanicul.

Coechipierul său Fernando Alonso preferă să rămână precaut în declaraţii şi nu face o predicţie privind posibilul rezultat, în special ca urmare a faptului că circuitul italian nu se potriveşte caracteristicilor monopostului McLaren, în special în ceea ce priveşte puterea motoarelor.

"Am câştigat de două ori la Monza şi de fiecare dată a fost special. Pentru această cursă trebuie să gestionăm aşteptările, pentru că ştim că nu se potriveşte monopostului. Va fi dificil, dar vom forţa ca de obicei, vom învăţa cât mai multe despre pachet şi vom lucra la configuraţia cu forţa de aeodinamică scăzută pentru a obţine cât mai multe de la acest weekend", a explicat spaniolul.

Via McLaren

Comentarii (4)

  • Speranta moare ultima :))
    6 1
  • ovidiu15081982
    oricum sunt praf !
    3 3
  • vorbe....
    0 0
  • ce hal de declaratie,am castigat de nustiu cate ori la monza dar acum extragem maxim din pachet, vom invata ,vom lucra la configuratie???
    Doamne fereste!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru