Mercedes GP ar putea furniza motoare pentru încă o echipă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.06.2010
Mercedes GP analizează posibilitatea de a furniza motoare pentru o a patra echipă în sezonul 2011 şi intenţionează să reducă bugetul cu 10% pentru următorii doi ani.

Consiliul de Administraţie al constructorului german Mercedes-Benz s-a reunit în această săptămână într-o şedinţă dedicată în exclusivitate participării în Formula 1.

Chiar dacă nu s-a luat încă nicio decizie specifică pentru sezonul 2011, oficialii germani au discutat despre mai multe subiecte de interes pentru viitorul echipei.

Astfel, unul dintre subiectele abordate a fost posibilitatea de a oferi motoare în sezonul 2011 pentru o altă echipă, pe lângă parteneriatele actuale cu McLaren şi Force India. Discuţiile vin în contextul în care Red Bull Racing, una dintre principalele favorite la titlul mondial în acest sezon, analizează posibilitatea de a renunţa la motoarele Renault în cazul în care constructorul francez nu va obţine aprobarea pentru îmbunătăţirea acestuia la nivelul rivalilor de la Mercedes.

De asemenea, germanii vor să reducă bugetul propriei echipe cu 10% în sezoanele 2011 şi 2012, unul dintre efectele acestui demers fiind concedierea a 5% din personal chiar de anul viitor.

Nu în ultimul rând, Mercedes îşi propune să comunice mai bine cu fanii şi presa, pentru a-şi spori sfera de influenţă şi popularitatea în Formula 1.

Via | AutoPlus

Comentarii (3)

  • Mercedes GP ar putea furniza motoare pentru încă o echipă
    Hopefully RBR.
    2 1
  • buna
    Poate pentru Williams sau Lotus,imsa in nici un caz RBR!
    Ar fi un campionat"mono marca"!!!!
    3 0
  • ctlnmihai
    mad79
    Williams ar merita.. dar depinde si de pretul cerut de Mercedes stiind faptul ca Williams nu are un buget urias..Red Bull exclus..Prea s-au plans pe la inceputul sezonului ca mercedes au dezvoltat un motor puternic si preaau folosit motivul asta la obtinerea unor cp ptr. motorul Renault, in plus bineinteles cu acordul FIA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru