Mercedes GP ar putea renunţa la serviciile lui Heidfeld

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.08.2010
Nick Heidfeld va părăsi postul de pilot de rezervă al echipei Mercedes GP pentru a ajuta Pirelli să dezvolte pneurile pentru sezonul 2011, potrivit presei germane.

Şansele ca Nick Heidfeld să devină pilotul care evaluează caracteristicile noilor pneuri Pirelli care vor fi utilizate în Formula 1 începând de anul viitor continuă să crească.

Informaţiile sunt amplificate de ultimele dezvăluiri din presă germana, care susţine că Mercedes GP va renunţa în curând la serviciile sale pentru ca celelalte echipe să nu considere că echipa poate obţine un avantaj prin prisma cunoştinţelor pe care le va dobândi Heidfeld despre cauciucuri.

Mutarea ar urma să se petreacă chiar în această lună, însă în prezent nu se cunoste numele pilotului care ar putea prelua rolul de rezervă la Mercedes GP.

Pirelli vrea să testeze noile pneuri pentru 2011 cu ajutorul unui pilot experimentat, pentru ca acesta să contribuie la perfecţionarea cauciucurilor. Prima sesiune de teste dedicata echipelor este programată la jumătatea lunii noiembrie după ultima cursă a sezonului, până atunci toate informaţiile urmând să fie furnizate exclusiv de Heidfeld.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • Nick Heidfeld
    Ce-a fost si ce a ajuns ! Pacat.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru