Monaco, antrenamente 3: Alonso, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.05.2009
Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente libere de la Monaco, devansandu-i pe Jenson Button si Heikki Kovalainen.

Fernando Alonso a reusit in ultimele secunde ale sesiunii sa treaca pe prima pozitie, in contextul in care finalul antrenamentelor a fost marcat de realizarea unor timpi foarte buni din partea pilotilor de top, ca urmare a utilizarii pneurilor mai moi.

Cronometrat cu 1:15.164, pilotul echipei Renault a fost urmat de liderul clasamnetului general, Jenson Button, si de Heikki Kovalainen, pilotul echipei McLaren. Veteranul Rubens Barrichello s-a pozitionat pe locul 4, in fata celor doi piloti ai Scuderiei Ferrari, Felipe Massa si Kimi Raikkonen.

Desi la un moment dat s-a aflat pe primele pozitii, Lewis Hamilton a coborat in cele din urma pana pe locul 7. De asemenea, Williams nu a reusit sa repete performanta de joi, Nico Rosberg si Kazuki Nakajima erminand doar pe locurile 9 si 11, imperechindu-se cu cei doi piloti ai echipei Red Bull, Sebastian Vettel si Mark Webber.

Una dintre suprizele placute ale sesiunii a fost Force India, Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella terminand pe locurile 12 si 14.

Intre cei doi s-a intercalat Sebastien Bourdais, clasamentul fiind completat de Nelson Piquet Jr, Sebastien Buemi si Timo Glock. Ca de obicei in aceasta parte a Marilor Premii, BMW-Sauber a ocupat locurile 18 si 19 prin Robert Kubica si Nick Heidfeld, in timp ce Jarno Trulli a incheiat clasamentul pe locul 20. Astfel, doua echipe cu pretentii in acest sezon, BMW-Sauber si Toyota, au obtinut rezultate foarte slabe in aceasta sesiune.

Ultima sesiune de antrenamente a fost lipsita de incidente majore. Calificarile pentru Marele Premiu al statului Monaco vor avea loc inceapnd cu ora 15:00 (ora Romaniei).

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Revenim cu detalii in cateva minute.

Comentarii (9)

  • bravo Fernando!!:)
    Sper s-o tina la fel si in calificari:)
    0 0
  • mda
    ma bucur ca Ferrari au mers binisor,sa vedem si calificarile...
    0 0
  • mda..:)
    cel mai bun timp din antrenamente cu o masina care inca nu e de top:),da,mana de campion pe un circuit de pilot:).Bafta Fernando!:)
    0 0
  • e clar
    va fi loterie in calificari.oricine poate lua pole
    0 0
  • schimbari
    ati putea sa dati drumul la schimbari acum?ce rost are sa mai asteptam pana la 2? :))
    0 0
  • NeoGalaxy
    Prea mult zgomot pentru nimic
    Sunt doar niste antrenamente, ieri ziceati ca Lewis va castiga sigur, ba ca Jenson, ba ca Ferrari stau bine, eu zic ca maine vom exact cine cat de bine sau prost sta. Va agitati cam si degeaba.
    0 0
  • @NeoGalaxy
    daca vrem sa ne "agitam" o facem cum si cand vrem:),stimabile.
    0 0
  • SCHIMBARI
    DE CE NU POT FACE SCHIMBARI INTRE ANTRENAMENTE 3 SI CALIFICARI?????????????????????
    0 0
  • ptr admini
    bai fratilor luati dracu reclama aia idioata ca nu putem sa facem schimbari.mai sunt cateva minute si nu putem sa schimbam echipele din cauza acelei reclame.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru