Monoposturile de F1 au ajuns la aeroportul din Shanghai

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.04.2010
Monoposturile echipelor de Formula 1 stationeaza in prezent pe aeroportul din Shanghai, in asteptarea eliberarii unui culoar de zbor spre Marea Britanie.

La mai bine de 48 de ore de la incheierea Marelui Premiu al Chinei, monoposturile echipelor au ajuns pe aeroportul din Shanghai, iar managerii asteapta unda verde pentru a putea imbarca masinile spre Marea Britanie.

Mai multe aeronoave de transport ale Formula One Management sunt deja pe aeroport, insa nu pot decola din cauza restrictiilor de zbor impuse de norul de cenusa ce acopera in continuare o mare parte din continentul european. In cazul in are situatia va persista pe tot parcursul acestei saptamani, este foarte posibil ca monoposturile si echipamentele asociate acestora sa fie expediate direct la Barcelona, gazda Marelui Premiu al Spaniei din 9 mai.

Pe de alta parte, personalul echipelor si jurnalistii au inceput deja sa plece din China pe rute ocolitoare, insa cei mai multi angajati raman in continuare blocati in aeroport. Ferrari, McLaren, Sauber si Toro Rosso se vor imbarca miercuri dimineata la bordul unor aeronave de tip charter, insa traseul exact al acestora nu a fost inca stabilit.

Via | GPUpdate | Foto: Red Bull

Comentarii (1)

  • Mclaren
    Mclaren aterizeaza in Spania la Santander si de aici vor merge pe sosea pana in Woking.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru