Newey a desenat un nou prototip pentru jocul Gran Turismo 5

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.10.2011
Red Bull X2011, noul prototip al celebrului director tehnic al echipei Red Bull Racing, poate fi descărcat şi utilizat în jocul Gran Turismo 5.

Producătorii celebrului joc video Gran Turismo 5 au lansat miercuri nu mai puţin de patru update-uri pentru jocul Gran Turismo 5, iar printre ele se numără şi Racing Car Pack.

Acesta include nu mai puţin de 15 maşini noi, iar una dintre ele este Red Bull X2011, un prototip realizat de Adrian Newey, directorul tehnic al echipei Red Bull Racing. El poate fi utilizat începând de astăzi şi pe celebrul circuit de la Spa-Francorchamps, care găzduieşte Marele Premiu al Belgiei, inclusiv pe timp de ploaie.

Pachetul care include prototipul Red Bull X2011 poate fi achiziţionat din PlayStation Store pentru 8 USD, în timp ce pachetul corespunzător circuitului de la Spa-Francorchamps costă 5 USD.

În plus, există şi un pachet cu căşti şi combinezoane ale mai multor piloţi din WRC şi Nascar, printre care Sebastien Loeb şi Petter Solberg.

Gran Turismo 5 este unul dintre cele mai cunoscute jocuri video din lume, fiind dezvoltat de Polyphony Digital şi publicat de Sony exclusiv pentru consola PlayStation 3.

Via | Red Bull

Comentarii (1)

  • Alex Radoi
    Mare lucru...
    Copie la indigo dupa Caparo T1.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru