Niki Lauda vine in Romania in 16 martie!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Triplul campion mondial Niki Lauda va veni in Romania in 16 martie pentru a lansa oficial in tara noastra propria companie aeriana low-cost.

Dupa Nelson Piquet Jr in 2007 si Romain Grosjean si Lucas di Grassi in 2009, un alt fost pilot de Formula 1 va face o scurta vizita in Romania.

De data aceasta este vorba despre triplul campion mondial Niki Lauda, care va veni in tara noastra in 16 martie in scop de afaceri, pentru a lansa oficial in Romania propria companie aeriana low-cost. Botezata Fly Niki, compania aeriana detinuta de fostul pilot austriac de Formula 1 opereaza deja sase zboruri saptamanale pe ruta Bucuresti - Viena incepand din luna februarie a acestui an.

In varsta de 61 de ani, Lauda este recunoscut atat pentru cariera din Formula 1, cat si pentru afacerile sale din industria aviatica. Acesta a fondat compania Lauda Air in 1979, care a devenit operationala in 1985 pe curse de tip charter. In 1999, compania a fost preluata de Austria Airlines, iar Lauda a parasit ulterior compania in urma unor neintelegeri cu managerii de la Austria Airlines.

Pasiunea pentru aceasta industrie l-a determinat insa sa lanseze o companie aeriana low-cost in 2003, care a fost botezata Fly Niki.

Aceasta s-a extins recent in mai multe tari europene, iar din acest an opereaza zboruri si in Romania.

Via | Ziarul Financiar

Taguri: Lauda, Niki Lauda

Comentarii (4)

  • Fain
    Sper sa includa si rute ca si Cluj - Paris. Le merge f bine celor de la Blue Air si Wizzair.
    0 0
  • David Coulthard?!
    El nu a fost in Romania? Sau Romania inseamna doar Bucuresti?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Fisi
    A fost in Romania tot in 2009... Ma rog... Bucuresti, Romania. Si Drako are dreptate.
    0 0
  • Despre Fisi
    am scris pe forum un thread atunci cand a fost la Bucuresti cu ocazia inaugurarii magazinului Ferrari. @Niki stie sa faca afaceri :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru