Nikita Mazepin ratează MP de Formula 1 din Abu Dhabi. Rusul a fost testat pozitiv la COVID

de Alexandru Monenciu
Duminica, 12.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nikita Mazepin a fost testat pozitiv la COVID, astfel că ratează Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi, ultima cursă din 2021. În consecință, Haas va avea un singur pilot pe circuit: Mick Schumacher.

Rusul Nikita Mazepin a fost testat pozitiv la COVID, transmit reprezentanții Formulei 1. În consecință, ratează etapa finală a sezonului 2021, iar Haas va avea un singur pilot pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi: Mick Scumacher.

Pilotul de rezervă, Pietro Fittipaldi, se află în Abu Dhabi, dar nu-i poate lua locul în cursă din moment ce nu a participat la nicio sesiune (antrenamente libere, calificări etc.) în acest weekend.

Fiind egalitate de puncte între primii doi pretendenți la titlul mondial, Max Verstappen și Lewis Hamilton, totul se joacă pe circuitul din Emirate, astfel că se anunță o etapă de neratat.

Verstappen s-a impus în sesiunea de calificări, astfel că va porni din fruntea grilei. Hamilton a încheiat pe 2, iar al treilea timp a fost stabilit de Lando Norris. Valtteri Bottas, la ultima lui cursă pentru Mercedes-AMG Petronas F1, va porni de pe poziția a 6-a.

via Formula 1

Comentarii (2)

  • Hamilton n-a facut testul ...
    3 0
  • In afara de banii lui tasu nu stiu ce cauta asta in F1!
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru