Noutăți în calendarul Formulei 1: organizatorii anunță o etapă la Mugello și una la Sochi

de Cornel Șocariciu, Foto: Ferrari
Vineri, 10.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Formula 1 a introdus două etape noi în actualul calendar al Marelui Circ. Organizatorii pregătesc o cursă la Mugello, Italia, și una la Sochi, Rusia.

Actualul calendar al sezonului de Formula 1 a fost actualizat: organizatorii au introdus două etape noi care se vor desfășura în luna septembrie. În aceste condiții, actualul sezon al Marelui Circ ar urma să aibă cel puțin zece etape.

Etapa a noua anunțată de Formula 1 se va desfășura pe circuitul de la Mugello din Italia. Aceasta va avea loc în 13 septembrie, la o săptămână după Marele Premiu programat la Monza. Mugello este circuitul de casă al celor de la Ferrari, iar în acel weekend, italienii sărbătoresc cursa cu numărul 1.000. Mugello devine al patrulea circuit din Italia care a fost inclus în Formula 1 alături de Monza, Imola și circuitul stradal din Pescara.

Etapa a zecea programată pentru actualul sezon de Formula 1 se va desfășura în Rusia la Sochi. Marele Premiu va avea loc în 27 septembrie.

Organizatorii menționează că în scurt timp vor fi introduse și alte etape în calendarul actual, scopul final fiind un sezon cu 15-18 curse care să se încheie în luna decembrie.

Via | F1

Comentarii (11)

  • Sunt curios să aflu cât a încasat conducerea Formula 1 de la autoritățile din Rusia ca să organizeze o etapă la Sochi. Dacă nu e mita la mijloc, atunci sunt niște discreerați, dacă nu văd ce dezastru are loc în Rusia acum apropo de Covid-19.
    6 5
  • Cursa va avea loc in luna septembrie.

    Etapa de la Mugello va fi cu adevarat interesanta, avand linia aia dreapta...
    FIA da un plus de motivatie echipei Ferrari, nu cred ca e coincidenta ca au confirmat aceasta cursa dupa prima etapa.
    4 0
  • Alt romglez...Soci...
    3 1
  • Bernie
    @Denis puisor..Inainte de ati da cu parerea pe aici treci pe la scoala sa ti desavarsesti studiile de limba română.. Apoi dacă tot visezi la spagi du-te tata la un medic neurochirurg da i o șpagă si roagă l sa ti mai implanteze în creierasul tau primitiv câțiva neuroni care sa te ajute sa gândești mai bine..
    11 5
  • @Bernie... auzi mai nea ecclestone...” roagă l sa ti mai implanteze”... știi tu ceva ... i a ma fost implantat...?
    1 5
  • Bernie
    @ioeugen.. Mai sus radeai de ala cu limbajul lui..Se pare ca si tu esti exact ca el..Nici tu nu înțelegi ce ai vrut să scrii..Deh toti semidoctii și agramatii sunt,,jmecheri" de tastatura..Referitor la implanturi dacă iti place genul de implant la care ai vrut să te referi iti doresc sa ai parte de implanturi ,, fără numar""...
    6 1
  • @bernie... când eram copil jucam fotbal In curtea școlii cu nr lui van basten pe tricou...posibil sa fi lipsit si de la vreo ora de limba romana...tu scrii aici cu numele lui ecclestone...vezi ca e proaspăt tătic...visează ...visează...
    1 1
  • Dacă erai copil aveai o scuza...
    1 0
  • @ bernie
    ”inainte de a-ti da cu parerea”, nu ”ati da”

    cad depenibili sunteti cand corectatipe altii cu impertinenta fara sa va vedeti barna din propriul ochi...
    0 2
  • @Bernie, da, nene, „să implanteze neuroni”, văd că vreai să ne surprinzi cu „cunoștințe” în limba română și anatomie. Apoi tot tu îi reproșezi lui Eugen că, vezi doamne, „fără să vedeți barna din propriul ochi”, păi te îndemn să mai recitești propriile comentarii. Nu vreau să cad la nivelul tău și să te insult la fel de grosolan. Până la urmă, în comentariul meu conta mesajul, iar mai multe greșeli le-ai comis chiar tu. Până la urmă, ți-ai etalat nivelul de dezvoltare, copile. Comentariul l-am raportat, bineînțeles.
    2 1
  • Bernie da' maaare derbedeu mai esti ma!.. Deacord cu baietii, mai multe le-ai comis tu, de tot iti permiti sa acuzi pe cineva de ceva. Asa copilareste si prosteste e sa te iai de cineva pentru mici erori cand singur le comiti, apropo de comentariul nici nu te viza!.. Duci lipsa de atentie, nenorocitule? Ba, tu ne dai de rusine poporul, cascati ca tine care se uita in gura altuia neinvitat.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru