O singură zonă de depăşire pentru DRS în Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.10.2011
Piloţii vor avea la dispoziţie o singură zonă de detecţie şi de depăşire pentru sistemul Drag Reduction System (DRS) în Marele Premiu al Coreei de Sud.

Primele informaţii despre regulamentul de utilizare pentru sistemul Drag Reduction System (DRS) pe circuitul din Coreea de Sud au fost făcute publice înaintea unui anunţ oficial din partea FIA, iar forul mondial va rămâne consecvent ideii de a utiliza o singură zonă de detecţie şi de depăşire.

Chiar dacă circuitul din apropiere de Seul beneficiază de două linii drepte lungi, piloţii vor putea utiliza o singură zonă de activare pentru această tehnologie. Aceasta va fi amplasată pe a doua linie dreaptă a circuitului, însă va cuprinde numai două treimi din lungimea totală de 1050 metri.

Decizia FIA este într-un fel surprinzătoare, însă cel mai probabil forul mondial încearcă să limiteze impactul DRS pe dreapta şi să evite ca depăşirile să fie prea uşor de realizat.

Între timp, zona de detecţie pentru diferenţa de cel mult o secundă intre doi piloţi a fost stabilită intre primul şi al doilea viraj.

Via | F1Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru