Obiectiv inedit pentru Hulkenberg în Australia: să parcurgă un tur de circuit

de Daniel Popescu
Vineri, 07.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg speră să aibă oportunitatea de a parcurge măcar un tur în cursa din Australia, după ce în precedentele trei ediţii nu a reuşit să facă acest lucru.

Esential 3 abandonuri a suferit Nico Hulkenberg in Australia in tot atatea participari
Pentru Nico Hulkenberg, Marele Premiu al Australiei a reprezentat întotdeauna un debut nefericit de sezon încă de la prima participare.

În 2010, pe vremea când concura pentru Williams, a fost nevoit să abandoneze în primul tur după ce a fost lovit de Kamui Kobayashi, pentru ca un incident asemănător să-l forţeze să se retragă din cursă în primul tur şi în 2012, când concura pentru Force India.

Anul trecut, germanul nu a reuşit nici măcar să ia startul în cursă, din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu combustibil al monpostului Sauber. Tocmai de aceea, pilotul echipei Force India speră ca în 2014 să aibă ocazia de a parcurge primul tur complet la Melbourne în cursă.

"Am participat în trei curse la Melbourne şi încă nu am parcurs un tur de circuit. Se spune că ghinionul vine în grupuri de câte trei, aşa că sper să mă descurc mai bine la a patra încercare", a declarat el în cadrul unui comunicat de presă.

În ultima săptămână de teste din Bahrain am parcurs în medie 100 de tururi şi am înregistrat progrese bune

Nico Hulkenberg
Pilot Force India
Pe baza unui motor competitiv, Force India a fost una dintre echipele care a surprins în mod plăcut în teste, fiind considerată aproape de nivelul Scuderiei Ferrari, dar în spatele celor de la Mercedes şi Williams.
În acest context, Hulkenberg priveşte cu încredere spre prima cursă a sezonului, mai ales că fiabilitatea monopostului a fost una decentă.

"Am făcut paşi înainte la fiecare test şi cred că am folosit foarte bine timpul pe care l-am avut la dispoziţie. Am făcut multe lucruri pe parcursul testelor şi nu cred că suntem într-o formă prea rea. În ultima săptămână de teste din Bahrain am parcurs în medie 100 de tururi şi am înregistrat progrese bune. Întotdeauna ai vrea să ai mai mult timp pentru teste, dar am făcut tot ce am putut", a adăugat el.

Via Force India

Comentarii (2)

  • eu sunt mai generos, ii dau doua ture anu asta
    3 9
  • "Kamui Bobayashi" =)) :)) :))
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru