OFICIAL: Hispania va folosi cutii de viteze şi KERS de la Wiliams în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.11.2011
Hispania a anunţat joi prelungirea parteneriatului tehnic cu Williams pentru sezonul 2012, care va include şi sistemul KERS, pe lângă utilizarea cutiilor de viteze.

Hispania Racing, echipa cu cel mai slab monopost de pe grila de start a Formulei 1, a anunţat joi întărirea colaborării de natură tehnică cu Williams.

Înţelegerea dintre cele două părţi a fost extinsă până la finalul sezonului 2012 şi va include, pe lângă utilizarea cutiilor de viteze, şi livrarea sistemului Kinetic Energy Recovery System (KERS). Prin acest parteneriat, echipa spaniolă speră să termine pe locul 10 în clasamentul constructorilor în sezonul 2012, potrivit declaraţiilor şefului Colin Kolles.

"În aceşti ultimi doi ani am stabilit o colaborare fructuoasă cu Williams şi suntem încântaţi că ei joacă un rol important în dezvoltarea echipei noastre. Pe lângă experienţa acumulată în aceşti ani, nu numai că ne vor furniza tehnologie de ultima oră pentru cutiile de viteze, dar vom avea şi beneficiile sistemului KERS anul viitor, element ce va reprezenta un pas important înainte pentru echipa noastră."

"Muncim pentru îmbunătăţirea performantelor monoposturilor noastre şi obiectivul nostru este să terminăm în primii 10 în 2012.

Această înţelegere ne aduce cu un pas mai aproape de acest obiecitv", a precizat germanul de origine romană.

Pentru a ocupa locul 10 în clasamentul constructorilor, Hispania trebuie să învingă celelalte două noi echipe din Formula 1, Virgin Racing şi Lotus.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru