OFICIAL: Monaco rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2020

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.07.2010
Organizatorii Marelui Premiu al statului Monaco au anunţat oficial că au prelungit contractul pentru găzduirea curselor de Formula 1 cu 10 ani.

Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, şi Michel Boeri, preşedintele Aumobile Club de Monaco, s-au întâlnit miercuri la Londra pentru a negocia prelungirea contractului prin care Monaco rămâne în calendarul competiţional.

Precedenta înţelegere expira la sfârşitul acestui an, însă cele două părţi au convenit ca Monaco să găzduiască curse de Formula 1 timp de încă 10 ani. Astfel, noua înţelegere va expira la sfârşitul sezonul 2020. De asemenea, cele două părţi au convenit ca Marele Premiu al statului Monaco din sezonul viitor să se desfăşoare în 29 mai.

Viitorul circuitului în calendarul competiţional a fost în dubiu timp de câteva săptămâni, după ce Ecclestone afirmase în presa internaţională că Formula 1 se poate descurca foarte bine şi fără Marele Premiu al statului Monaco.

Via | Automobile Club de Monaco

Comentarii (1)

  • bine ca le-a venit mintea la cap!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru