OFICIAL: Red Bull lansează noul monopost în 1 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.01.2011
Red Bull Racing va participa la toate sesiunile de teste din această iarnă, după ce a confirmat că va lansa noul monopost în 1 februarie.

Red Bull Racing şi-a schimbat complet strategia comparativ cu anul trecut şi va lansa noul monopost pentru sezonul 2011 înainte de prima sesiune de teste din această iarnă.

Astfel, noul RB7 cu care echipa austriacă speră să-şi păstreze titlurile cucerite în acest an va fi prezentat presei pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia în 1 februarie la ora 09:30 (ora României). "Aici aţi auzit pentru prima oară. Monoostul RB7 va fi lansat în 1 februarie la ora 09:30. La Valencia. În pitlane. Sunt foarte incitat", a scris un oficial al echipei pe contul de Twitter al celor de la Red Bull.

Red Bull Racing a devenit a noua echipă care confirmă data de lansare a noului monopost pentru 2011, Force India, Hispania şi Virgin anunţând doar că vor participa la prima sesiune de teste a iernii cu maşina de anul trecut. Situaţia este similară şi în cazul celor de la McLaren, care vor lansa noul monopost MP4-26 abia în 4 februarie.

Iată lista completă a lansărilor confirmate oficial de echipe:

 Data, ora
 Echipa  Monopost
 28 ianuarie
 Ferrari  -
 31 ianuarie
 Renault  R31
 31 ianuarie  Sauber  C30
 1 februarie, 09:30
 Red Bull
 RB7
 1 februarie, 10:00
 Toro Rosso
 STR6
 1 februarie, 10:20
 Mercedes
 W02
 1 februarie  Williams  FW33
 1 februarie  Lotus  -
 4 februarie  McLaren  MP4-26

 

Via | RedBullF1Spy

Comentarii (1)

  • chris01
    feedback
    Daniel, multumesc pentru lista lansarilor confirmate si pentru ca iei in consideratie si propunerile celor care scriu pe forum.
    sa auzim de bine!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru