OFICIAL: Yamamoto îl înlocuieşte pe Chandhok în Germania

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.07.2010
Hispania Racing a anunţat că Sakon Yamamoto va pilota pentru echipă în locul lui Karun Chandhok în Marele Premiu al Germaniei.

Sakon Yamamoto va avea ocazia să participe pentru a doua oară consecutiv într-un Mare Premiu de Formula 1 în acest sezon, după ce pilotul de rezervă al echipei Hispania Racing a fost anunţat drept noul coechipier al lui Bruno Senna pentru cursa de la Hockenheim de la sfârşitul acestei săptămâni.

Anterior, japonezul l-a înlocuit pe Senna la Silverstone din motive care nu au fost dezvăluite în mod oficial, iar de data aceasta cel care va rămâne în garaj va fi indianul Karun Chandhok.

Hispania susţine că decizia a fost luată în urma rezultatelor bune obţinute de Yamamoto în Marele Premiu al Marii Britanii, iar viitorul lui Chandhok în cadrul echipei a devenit în mare parte incert, întrucât spaniolii au refuzat să confirme revenirea certă a acestuia în următoarele curse.

"După ce Sakon Yamamoto a oferit o performanţă pozitivă la Silverstone, echipa a decis să-i ofere pilotului japonez o nouă oportunitate de a pilota monopostul alături de Bruno Senna.

Karun Chandhok face în continuare parte din familia Hispania Racing şi este probabil să fie prezent în monopost la unele curse viitoare din acest sezon", se precizează într-un comunicat de presă al echipei spaniole.

În ciuda explicaţiilor oficiale ofeirte de echipă, Yamamoto a terminat Marele Premiu al Marii Britanii pe locul 20, în spatele coechipierului său din acea cursă, Chandhok.

Via | Hispania Racing

Comentarii (2)

  • rayn380
    HRT
    cam duc lipsa de bani, iar japonezul pluseaza bine cu banii....Se stia treaba asta inca de joia trecuta daca imi amintesc bine....Sper sa rezolvati inca de pe acum aceasta problema sa nu se mai repete fazele anterioare, ma refer la F1 Champs....Daca la etapa precedenta ati modificat grupa 5, la toti care si-au facut echipa inainte de incepere, asa cum au semnalat si altii, m-am pomenit ca la sfarsitul fiecarui event, la grupa 5 nu mai avem pe nimeni selectat, fie ca a fost sau nu selectat Senna, care a fost inlocuit de Yamamoto. Practic n-am luat nici un punct la P1, P2, P3 si Q, intrucat ati bulibasit ceva prin program si mi-au fost resetate aceste sesiuni, deci prin urmare n-am luat nci un punct aferent fiecarui event. Parerea mea este sa faceti un comunicat inca de pe acum, in felul in care veti proceda cu acest caz similar...Merci....
    5 1
  • Yamamoto
    Ca o strategie de marketing, Yamamoto ar trebui sa-si insuseasca si oficial, numele neoficial de scena: "Money"
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru