Perez a obținut în Bahrain prima victorie din carieră! Russell a ratat victoria după o greșeală la boxe a echipei și o pană în finalul cursei

de Daniel Popescu
Duminica, 06.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a obținut în Bahrain prima victorie din cariera la capătul unei curse în care George Russell a devenit lider la start, însă a pierdut șansa unei victorii istorice după o greșeală la boxe a mecanicilor Mercedes și o pană în finalul cursei.

Al doilea Mare Premiu desfășurat în acest an în Bahrain a oferit un spectacol pe măsură pe varianta scurtă și rapidă a circuitului de la Sakhir. George Russell a impresionat la debutul pentru Mercedes ca înlocuitor pentru Lewis Hamilton și ar fi meritat să obțină victoria.

Britanicul l-a depășit la start pe Valtteri Bottas, însă mecanicii i-au montat în mod eronat pneurile finlandezului. Russell nu s-a dat bătut și era aproape să redevină lider după ce coborâse pe locul 5, însă speranțele sale la victorie s-au năruit după o pană suferită cu 7 tururi înainte de final. 

George Russell a plecat excelent de pe poziția a doua și a reușit să-l depășească pe Valtteri Bottas, care a avut parte de un nou start modest din grilă. Max Verstappen și Sergio Perez au încercat la rândul lor să treacă de pilotul finlandez, care a și derapat ușor la un moment dat, însă pilotul celor de la Red Bull a bătut apoi în retragere.

Din spate a apărut însă Charles Leclerc, care a frânat prea târziu și l-a acroșat pe Sergio Perez. Pilotul Scuderiei Ferrari a ajuns pe pietrișul de pe marginea circuitului și a abandonat, în timp ce Perez a fost capabil să rămână pe traseu și să intre rapid la boxe pentru un schimb de pneuri.

Pentru a evita un impact cu cei doi piloți, Verstappen a ieșit larg în viraj, însă a ajuns pe zona de pietriș și nu a mai putut vira, astfel că s-a lovit frontal de parapeți și a abandonat.

RUSSELL, LIDER INCONTESTABIL

În urma acestor incidente, Safety Car-ul a intrat câteva tururi pe circuit. La reluare, cei doi piloți Mercedes au fost urmați de Carlos Sainz, Daniel Ricciardo și Daniil Kvyat.

Sainz a reușit să-l depășească rapid pe Bottas, însă a comis o greșeală și a pierdut locul cucerit în favoarea finlandezului.

Ulterior, Russell și-a consolidat poziția de lider cu un avans de circa două secunde în fața lui Bottas. În spatele plutonului, Vettel a ajuns pe locul 10 în spatele lui Norris. Totuși, Perez și Alexander Albon i-au depășit succesiv pe Norris și Vettel.

RUSSELL ÎL DOMINA AUTORITAR PE BOTTAS

În preajma turului 30, piloții care au început cursa cu pneuri soft au început să intre la boxe, în timp ce Russell și Bottas au rămas pe circuit la adăpostul cauciucurilor medium. Russell a intrat la standuri pentru pneuri hard în turul 47 într-un moment în care avea un avans de 3 secunde.

La revenirea pe circuit, britanicul a fost mult mai rapid decât Bottas, care a intrat la boxe trei tururi mai târziu și a revenit la 8 secunde în spatele liderului. Practic, din acest moment, fără alte opriri necesare la boxe, Russell a avut cale liberă spre prima victoria din carieră.

MERCEDES GREȘEȘTE PNEURILE LUI RUSSELL

Safety Car-ul și-a făcut apariția pe circuit după un abandon suferit de Nocholas Latifi și un derapaj al debutantului Jack Aitken, moment în care Mercedes și-a chemat ambii piloți la boxe în același timp.

Mecanicii Mercedes au comis însă o rară greșeală și i-au montat lui Russell pneurile atribuite lui Bottas. De asemenea, oprirea lui Bottas a fost foarte lentă din cauza confuziei dintre mecanici cu privire la pneurile corecte.

Echipa a realizat ce s-a întâmplat, iar Russell a fost nevoit să revină la boxe pentru setul corect de cauciucuri.

În urma acestei greșeli, Bottas și Russell au revenit pe circuit pe locurile 4 și 5, în spatele lui Perez, Ocon și Stroll. 

La reluarea cursei, Russell a început rapid să câștige teren și i-a depășit succcesiv pe Bottas, Stroll și Ocon și a ajuns astfel pe locul doi. Aflat la numai trei secunde de liderul Perez, Russell părea că are de îndeplinit o simplă formalitate pentru a-l ajunge din urmă și a iniția atacul decisiv.

Totuși, cu numai 7 tururi înainte de final, britanicul a suferit o pană la pneul stânga - spate și a fost nevoit să intre la boxe și a revenit în afara punctelor.

Această serie de incidente i-a permis lui Perez să rămână liderul cursei cu un avans consistent de peste 8 secunde în fața lui Ocon.

Mexicanul a obținut astfel prima victorie din carieră. În același timp, Perez este la o singură cursă să părăsească Formula 1, întrucât nu va rămâne la echipă, iar singura sa speranță este Red Bull.

Podiumul a fost completat de Econ și Stroll, în timp ce clasamentul a fost completat de Sainz, Ricciardo, Albon și Kvyat. În urma haosului de la boxele Mercedes, Bottas a terminat doar pe locul 8, în fața lui Russell, care a făcut o nouă cursa impresionantă de recuperare pentru a ajunge pe 9. Totuși, incidentul în urma căruia mecanicii Mercedes i-au montat pneurile greșite va fi investigat după cursă. Ultimul punct pus în joc a fost obținut de Norris.

BAHRAIN - REZULTATE CURSĂ:

 

Comentarii (47)

  • McLaren praf .... Norris motor nou si nimic.. O sa piardă locul 3 pe mâna lor... scăpați de norris.ia ti dat drumul lu sainz la ferrari sa l tina pe praful de norris in echipa. Bv ce pot sa zic
    10 17
  • The Dot
    Cine a avut ochi de vazut, a vazut.
    RBR daca vrea un pilot solid in echipa, atunci solutia e Perez. Duelul direct cu Albon a aratat-o inca o data, daca mai era nevoie.
    Daca la inceputul sezonului am crezut ca Norris e mai bun decat Sainz, cursele ce au urmat m-au contrazis, iar la anul la Ferrari cred ca se va impune ca pilot numarul 1. Alaturi de Verstappen si Russell mi se par cei mai buni piloti din noul val. Leclerc nu are stofa de campion din punctul meu de vedere. Nu e constant, e mediocru pe ploaie si nu are stapanirea de sine in momentele cheie. Are aceleasi defecte pe care le avea Verstappen acum cativa ani, numai ca nu are si calitatile acestuia.
    Pentru cei care credeau ca Mercedes nu-l lasa pe Bottas sa se dueleze de la egal la egal cu Hamilton cred ca s-au convins astazi si de ce. E un pilot rapid, dar cam atat. E bun sa fie scutierul cuiva.
    Russell are cam tot ce-i trebuie sa devina un viitor campion mondial, mai putin noroc. Fara abrambureala de la boxele Mercedes, castiga lejer cursa de azi, si chiar si asa avea o sansa buna dupa ce crosetase 3 piloti sa castige, dar cum ziceam, mai trebuie sa ai si noroc. Ar fi fost interesant un duel intre Perez si Russell.
    Bravo Checo!
    36 3
  • Greseli Russell: zero
    27 8
  • Greseli Russell: zero. Chiar si pus sub presiune a mers impecabil. Pana si Hamilton mai blocheaza in timpul cursei.
    29 7
  • Înțelegerea între Mercedes si Racing Point... pentru locul 3...
    20 6
  • Mafia AMG
    12 10
  • Mercedes F1
    Cea mai frumoasa cursa din 2020! Un om m-a cucerit complet. George Russel. Alonso are dreptate. Este un viitor campion mondial.
    37 5
  • Sa fii orb sa nu vezi că Mercedes le-a făcut cadou cursa rozilor. Miza e mare, locul 3 in clasamentul constructorilor și o mulțime de $$$.
    30 14
  • Valentin Raducan
    Acum ca ne-am lamurit ca Hamilton e slab au inceput fanii ferari sa tina cu pilotii Mercedes :) pacat ca ecler l-a scos din cursa pe Max
    12 16
  • Super cursa rog cei de la Red Bull sa ia în considerare pe perez în locul lui albon.
    22 2
  • Perez merita locul lui Albon. Pacat pentru GR, ar fi meritat locul 1. VB nu a existat azi.
    22 1
  • Incredibila cursa:
    - Felicitari Perez - victorie meritata pe deplin. Pacat ca inca nu stium daca va ramane in f1, probabil ca nu/ Dar de pe 18 pe 1, chiar a fost impresionant
    - Russell a fost incredibil. Desi nu este pilot perfect, cred ca a fost la nivelul lui Hamilton azi. Felicitari pentru primele puncte obtinute dupa ce a ratat victoria. Dar la cat de bun a fost si la cate i s-au intamplat, el este in opinia mea pilotul zilei. Sper sa obtina un loc la o echipa de top
    - Leclerc a zbarcit-o azi dar a recunoascut, sper sa invete cat mai repede.
    - Mercedes - a intrat deja in vacanta, au castigat tot si nu s-au mai concetrat, faultandu-i pe ambii piloti.

    @ Offtopic - Mich Schumacher este campion F2. Iar celor care ii atribuie succesul doar numeloi pe care il poarta le recomanda sa vada macar ultimele 2 curse.
    23 1
  • Ce este si mai extraordinar este faptul ca Russell a facut cursa asta fara sa incapa bine in monopost... Incredibil
    26 1
  • Inca o cursa si s-a terminat aceasta umilinta ptr Ferrari. N-as fi crezut niciodata ca un Vettel se poate chinui in halul asta in spatele unor AlphaTauri. Si da, ranjetul lui T Wolf s-a vazut si de data asta, desi avea masca bot, ca doar a facut jocul celor de la R Point.
    Una peste alta bravo Perez!
    21 4
  • Realizați ce petarda este Hamilton cu asemenea madinay daca un copil fără experiență poate conduce bolidul asta că și cum îl conduce de o viață...unii mai au tupeul să-l compare pe HAM cu Schumacher sau alții mai mari din istoria F1 ...in cursa asta s-a văzut exact că și un prostan pus în monopostul Mercedes poate câștiga curse și campionat
    53 24
  • Cristian
    Am spus mereu ca nu se compara pilotii de acum 25 de ani cu cei de acum....si k cioara nu e asa de bun cum se vehiculeaza...si mai vrea regina sa il faca sir...sir cioara...cand un pilot de pe ultimul loc ia masina campionului si merge la fel k el si mai bine decat coiechipierul iti dai seama ca nu numai pilotul e de vina ci masina il duce...daca e buna. Deci nu mai laudati cioara...sunt putini pilotii care duc o masina proasta spre podium. Cei care il critica pe Alonso sa nu uite ca el facea bici dintr un fierarri vai mama lui...o cursa frumoasa cu piloti pe grila valorosi. Ce frumoase ar fi cursele fara ciori
    43 34
  • Pe merit si pe drept Racing Point are al-3-lea monopost din campionat..Ca n-a putut fructifica acest lucru e o alta discutie..Si asta o recunoaste un fan Mclaren..Pentru Mclaren adevarata provocare incepe de la anul..
    11 4
  • Ecler olandez
    Leclerc a depasit la fel de inconstient si cursa trecuta, dar vettel l-a ferit, de aceea a crezut ca toti procedeaza la fel. Ocazie pentru Verst sa vada ce face un kamikaze, asa cu era si el pana anul trecut. S-a pierdut cu firea si in loc sa franeze, a incercat sa-i depaseasca si a intrat in parapet, cam ca Leclerc la Baku in 2019
    25 1
  • Ecler olandez
    Am uitat sa pomenesc de Mercedesi, pentru ca este greu de decis: fie crezi ca strategii si tehnicienii MBR sunt niste amatori, fie au inscenat o dramoleta, sacrificandu-l pe Russel, ca panterele roz sa-si asigure locul 3 si mai multi verzisori in 2021.... pentru motoarele MB
    20 2
  • Andrei
    Ce cursa!
    Perez oare si-a pus intentionat sapca pe cap la intonarea imnului Marii Britanii ca un protest la adresa echipei care l-a dat afara? Oricum sa castigi o cursa dupa 190 de starturi inseamna multa tequila in noaptea asta.
    Ce ghinion cumplit sau prostie pura din partea echipei care i-au distrus o sansa poate unica in viata lui Russell. Cata agonie pentru un pilot care nu a gresit deloc si ar fi meritat din plin victoria. Cat de nedrepta poate fi viata!
    35 0
  • Andrei
    Mi-ar fi placut sa il vad pe Hamilton la Williams, in locul lui Russell. Acum stim ca in masina lui Hamilton oricine poate castiga. Cursa asta pune niste semne de intrebare serioase, desi Hamilton e un pilot foarte, foarte bun.
    30 6
  • Cu lacrimile lor să-mi spele picioarele cei ce de nenumărate ori nu mi-au recunoscut că anul ăsta monopostul Mercedes i-a adus totul pe tavă lui Hamilton. Russell a dovedito, motiv pentru care îl apreciez și-l felicit, iar echipa mi-e că speriată de performanțele lui n-a știu cum să-i mai bage bețe-n roate ca să nu creeze suspiciuni în vederea valorii lui Hamilton (făcând comparație în primul rând dintre anii de experiență, la care mai adăugăm poziția incomodă în monopost și încălțămintea mai mică cu un număr dată lui Russell).
    27 7
  • Ce cursa frumoasa!
    Cateva comentarii din partea mea:
    - desi sunt fan declarat Hamilton, m-am bucurat pentru ca Mercedes au ales sa-i dea o sansa lui George, iar modul in care a condus in aceasta cursa, a demonstrat ca are stofa de campion.
    - Bottas e un pilot bun, dar nu e un pilot foarte bun. Se vede ca nu are acel "race craft" necesar unui campion. Se plange tot timpul cand se regaseste in trafic, dar George i-a demonstrat ca e nevoie doar de o anumita atitudine
    - Leclerc a facut aceeasi prostie ca in Austria, cand s-a suit peste Vettel, fiindca a incercat o trasa care pur si simplu nu exista. La fel si saptamana trecuta, daca Vettel nu era atent, Leclerc ar fi cauzat un accident asemanator. Leclerc arata ca un incepator, care face mult prea multe greseli. Sper sa se redreseze, altfel nu-l vad bine. Pana la urma, Ferrari are nevoie de piloti si nu de teribilisti.
    - Sergio Perez - jos palaria! Absolut minunata aceasta victorie. Desi as fi dorit sa castige Russell, m-am bucurat pentru succesul lui Perez, care a avut un sezon foarte bun. Absolut trist ca nici chiar acum nu se stie daca va avea loc anul viitor, avand in vedere ca unii precum Albon, Latifi, Giovinazzi vor ramane. Sa nu mai spun ca vine un Nikita Mazepin, care arata ca o combinatie odioasa Magnussen / tanarul Verstappen - foarte urat se apara in dueluri si nu are niciun fel de respect pentru ceilalti piloti.
    21 4
  • Quod erat demonstrandum ... păcat că bietul Russell a căzut victimă scenariului mizerabil al celor de la Mercedes. Pneurile lui Bottas pe mașina lui Russell ??? Pe bune ??? Când vreodată au dat nemții un asemenea rasol ??? Încă odată păcat de băiatul ăsta, care l-a ridiculizat pe Bottas și care fără golănia Mercedes, ar fi câștigat fluierând cursa. Și tot din păcate pentru el, după ce a arătat ce poate, și-a "asigurat" o carieră sigură la Williams, cel puțin până la pensionarea șampionului ...
    24 3
  • Costel
    Desi vroiam ca George sa castige ma bucur mai mult ca Checo a castigat.Omul asta a fost imperial astazi.De pe 18 pe 1.Da-i un Red Bull ,,si Verstappen ,,un pilot care este efcetiv venerat de aproape toata lumea,, va avea probleme mai mari decat cu Ricciardo care in opinia mea a fost mai bun ca el la Red Bull.Il va face sa planga.Albon este bun dar nu suficient de bun pt. RB iar daca Red Bull si Honda chiar sunt seriosi cand spun ca vor sa lupte pentru titluri la anul au nevoie de Checo caci cu un singur pilot nu poti face asta.Marko va fi chiar mai idiot decat Lawrence Stroll daca nu il va lua pe Checo.
    16 2
  • Hamilton nici nu știi cât de mic incepi sa fii!
    33 16
  • Neutru
    FIA-F1-Mercedes-Toto, are grijă să iasă totul cum „trebuie”. Spectacol a fost, Russell a demonstrat ce era evident pentru cei care privesc F1(mai puțin discipolii unor piloți).Dacă are noroc va mai concura pe mașina Mercedes, dacă nu, ghinion! Sunt curios, multiplu campion se va vindeca și îl vedem iar la boxe săptămâna asta? Vom afla. Perez a stat două curse izolat că a ieșit pozitiv, dar Hamilton care are Covid 19?
    9 4
  • Toto F1
    Vad ca unii baieti il irca in slavi pe Georgica, da este foarte bun baiatul, are stofa, dar sa nu uitam ca masina de astazi este la nivelul la care este si datorita mult hulitului Hamilton. Degeaba ai superingineri, daca nu stii ce sa le ceri, ce setari sa faci, este totul in zadar. Referitor la Valteri, normal ar fi trebuit sa-l bata fara probleme pe George.
    7 15
  • un anonim
    Imi place cum scrii. Asa e... comparatia cu alti piloti, din alte vremuri, nu-si are loc. In schimb, vreau sa-ti spun ceva: nu te cunosc, probabil ca, in afara de tine nu te cunoaste nimeni. Apelativul ciaora.... pentru ca nu te cunosc, nu o sa_ti spun niciodata ca este produsul unui bordel care nu si-a luat masuri la timp. Pot doar sa presupun. Si atunci, pentru faptul ca scrii, om sa fii toto OM. Nu maimuta, ca nu te calific dupa creier si apoi dupa aspect. Desi, ai putea fi.... la cce cuvinte de apreciere ai despre altii. Daca nu ai crescut in acelasi cuib cu cioara, am drepatate. Cu respect,... pentru un asa zis "alb".
    4 7
  • La Spa-Francorchamps din 2009 a castigat Kimi , Giancarlo Fisichella a terminat pe 2 !!!
    10 0
  • Valentin Raducan
    Bai frustratilor! Fanilor anti Hamilton, voi si atunci cand omul e bolnav si nu concureaza aveti ceva cu el! Ciocu’ mic ca e cel mai bun dintre toti!
    12 34
  • Toată lumea vorbește de ce mașina bună are Hamilton, mașina ce o poate conduce oricine și câștigă. Nimeni nu vede ca problema este de fapt... Botas. Când doi oameni diferiți te inving(ham/rus), înseamnă că nu doar mașina este problema. Nu cred ca mai merita prelungirea contractului.
    10 4
  • Mulți frustrați roșii aici
    6 13
  • După o cursă în care Russel a mers bine nu înseamnă nimic, nu mai dați în Botas ca și el a mers bine de foarte multe ori.
    6 13
  • Voi ăștia anti Hamilton voi credeți nemții sunt prosti? Dacă Hamilton nu era bun era inlocuit de mult, pe banii care îi ia Hamilton puneau 10 Russel :)
    6 18
  • @Dracu, ți-ai ales bine nikename-ul! Orgoliul te-a ajutat să te grăbești a scrie și uitând să scrii un "că" în propoziția scrisă de tine ("voi credeți* nemții sunt prosti") și să păstrezi semnele diacritice ale literelor așa cum începuse să scrii, păi chiar că scrii ca d....u și drăcii! :)))
    8 4
  • Dincolo de conspiratii Toto-Rp, cursa aceasta a fost chiar frumoasa. Bottas cred ca stia toata lumea ca este foarte slab, pe Hamilton nu prea putem sa il comparam direct cu Russell decat daca saptamana viitoare Bottas e pozitiv si Ham negativ :). Nu stiu daca Russell e la fel de bun ca Hamilton dar trebuie sa recunoastem ca, in afara de Rosberg si Alonso, Hamilton nu a avut rival pe masura. De-asta statisticile din F1 sunt irelevante.
    11 1
  • Costel
    Dom' DAV,

    chiar nicimacar un cuvintel n-oi gasit in comment-ul dumitale in ceea ce-l priveste pe *salvatore della Scuderia*, asta dupa ce ti-oi parcurs interventia din amurg de vreo trei ori ....


    Dom' DAV,
    raman la parerea ca va inselati amarnic daca aveti impresia ca-i faceti vreo favoare acestuia prin camuflarea constanta a carentelor care tind sa se cronicizeze de ceva vreme, tocmai d-asta imi permit sa va aduc la cunostinta faptul ca FIA o decis sa-l mustruluiasca pe prichindel, 3 pozitii penalizare pentru "il predestinato" pe Yas Marina....
    2 2
  • Neutru
    Pentru TotoF1.La mașina asta a lucrat Schumacher cam 4 ani după acea a venit multiplu campion. El marele campion și la McLaren a avut mașina și setările făcute de alții. Știe doar să ceară și au grijă alți să-i dea. Nu uita că este un mare „discriminat”!
    11 3
  • Russell surpriză? Nu. Cu cea mai slabă echipă a intrat de multe ori în Q2 şi a fost mereu peste coechipier.
    Ferrari va termina pe 3? NU. Cred că pe 3*2.
    Ce mi-aş dori de la ultima cursă? Victorie Verstappen, locul 2 Russell Bottas să obţină puţine puncte şi locul 3 la general. Leclerc să fie sub Saintz la general (ultimul fiind mai constant) iar Kvyat să obţine mai mult de 1 punct decât Vettel (oricum şi Vettel s-ar bucura că acum e pe 13)
    1 1
  • Neutru
    Costel ai perfectă dreptate. Accidentul lui Leclerc a influențat major cursa, mai ales că a fost la început. A făcut ce-a făcut și Verstappen ani trecuți. Sunt născuți în același an. Sfârșitul de sezon pare karmic. Cele trei poziții pe grilă n-au nici-o valoare dacă ținem cont de Ferrari de anul acesta.
    5 1
  • @Daniel Popescu
    Deontologia profesionala si/sau bunul simt, m-ar fi facut sa moderez o postare ca cea de la 06.12.2020, 21:33.
    1 1
  • Costel
    D-le Neutru,

    eu altceva identific ca ingrijorator:
    faptul ca Leclerc nu pricepe ca numai unul din cei 19 piloti de pe circuit ii este coechipier, un coechipier unic precum Vettel dispus sa-i tolereze mult prea multe *cutezante* iar
    declaratia post-cursa a monegascului frizeaza inca o data ridicolul, acesta sperand ca Perez sa urmeze trasa exterioara in virajul 4 iar el sa-si continue nestingherita ascensiune pe interiorul aceluiasi viraj spre varful cursei......

    *luna de miere* a monegascului, intinsa pe doua sezoane, alaturi de Sebastian Vettel chiar se incheie curand......

    ce urmeaza din 2021???

    numa' *partajul* alaturi de Sainz!

    Sainz, cu 3 ani mai *batran* decat monegascul, avid dupa rezultate si notorietate din cauza unui palmares aproape inexistent in F1 pan' la 26 de ani nu-mi pare individul
    care sa genereze prea multa ingaduinta aceluia pe care personal l-am identificat inca din 2019 cu destule lipsuri, lipsuri de care nu vrea sau de care nu poate sa se lepede....
    1 5
  • @Dom' Costel
    Of, of, of Dom' Costele, mare trebuie să-ți fie supărarea că Vettel a' lu' matale ia rău de tot bătăiță, la poponețul gol, de la imberbul care-și permite să-l umilească de doi ani încoace ! Șampion de patru ori ridiculizat de un puștan !
    Da' matale ai fost curios să contabilizezi, așa, din curiozitate, cam de câte ori a vizitat boscheții anul ăsta șampionul lu' matale ? Mai ții minte că acum doi ani parcă, cvadruplul șampion mai avea unul sau două puncte și-i suspendau licența pentru o cursă ? Probabil de băiat bun, driver de excepție și comportament exemplar, nu ? Să-ți mai aduc aminte cum un alt super șampion își lua adversarii pe sus, cu fulgi cu tot, pe linia boxelor ?
    Părerea mea Dom' Costele este să ai mai puțin grija lui Leclerc, că e tânăr, are doar trei sezoane în F1, niciodată cu o mașină de top, și la fel ca Max, are tot timpul să învețe.
    În schimb, ai grijă mai multă de șampionul lu' matale, că dacă dă rasol și la Aston, s-ar putea să-i retragă ăștia de la FIA titlurile și să i le atribuie lui Newey ... fără să piloteze ăla măcar un metru ...
    3 0
  • eu_Ferrari
    o cursa interesanta

    bravo Perez!

    pentu cei care critica pe Hamilton

    ieri am vazut cat este de bun Russel si nu cat este de prost Hamilton
    MB a facut greseli, dar numai cautati teorii ale conspiratiei, jigniti fanii, sit toata industria F1

    pacat de LeClerc, vedem ca va face in ultima cursa
    in calificari a fost briliant
    dar a recunoscut gresala

    mesajul meu catre MB si fanii Hamilton este urmatorul

    Russel in MB pentru 2021
    atunci vom vedea un campionat aprins!
    baiatul e chiar foarte bun!

    Forza Ferrari!
    5 0
  • bobitza
    Rasismul nu tb moderat, d-le Daniel Popescu! Nu cred că, de dragul numărului de comentarii, aveţi dreptul discreţionar să admiteţi astfel de postări...
    5 1
  • Costel
    pentru ce-oi oftat de atatea ori la debut Dom' DAV?

    de ce?......
    m-oi lamurit pe masura ce-ti parcurgeam comment-ul...

    numa' pentru faptul ca urma sa devii off-topic!


    in urma cu un si jumatate se striga ca din gura de sarpe pe AM ca Vettel ii obtureaza marsul triumfal spre titlul mondial noului star al Scuderiei si-acuma aflu de la dumitale ca ii recomanzi lui Leclerc sa puna burta pe carte...

    hmmm........pai cum vine asta.......

    ii ca si cum o persoana se preocupa de incheierea studiilor post-universitare si , colac peste pupaza, aflam ca aceasta n-o reusit sa bifeze nicimacar bacalaureatul cu minim nota 6(sase)

    si-ti mai zic ceva:
    in al treilea sezon in F1 acelasi Vettel devenea campion mondial pentru prima oara(2010), la al treilea sezon in F1 matale inca incerci sa ma convingi de faptul ca "il predestinato" se afla la varsta acumularilor......
    is de acord cu dumneata, asta va spun eu inca din primavara lui 2019.....
    in situatia asta Dom' DAV, a convergentei parerilor noastre, hai sa-i facem prichindelului de la Maranello traditionala urare:

    spor la invatatura!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru