Petrobras doreste sa revina in F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.02.2009
Compania braziliana Petrobras si-a manifestat dorinta de a reveni in lumea F1, desi a negat orice implicare la Honda Racing in acest sezon.

In cadrul speculatiilor legate de viitorul echipei cunoscute in prezent drept Honda Racing, presa internationala a dezvaluit intentia celor de la Petrobras de a sponsoriza team-ul condus de Ross Brawn.

Totusi, oficialii companiei braziliene au infirmat zvonurile si au confirmat faptul ca nu vor fi implicati in niciun fel in F1 in sezonul 2009.

Cu toate acestea, Petrobras si-a manifestat oficial interesul de a reveni in cea mai importanta competitie a sporturilor cu motor in viitorul apropiat. "Petrobras clarifica faptul ca este inca interesata sa participe in Formula 1. Exista inca interesul de a fi partenerii unei echipe, atat timp cat este posibil sa dezvoltam si sa oferim combustibili si lubrifianti de inalta clasa", se arata intr-un comunicat al companiei braziliene.

"Scopul programului de motorsport al Petrobras este de a oferi beneficii consumatorilor, utilizand cursele de masini drept produse de dezvoltare in laborator. In aceasta linie de performanta Formula 1 a avut intotdeauna un rol singular".

In plus, brazilienii au dezmintit din nou informatiile legate de o implicare in cadrul echipei Honda Racing, adaugand ca nu il vor sponsoriza pe Bruno Senna in incercarea acestuia de a ajunge in Marele Circ in 2009.

"Compania clarifica faptul ca nu a semnat nicio intelegere cu Honda sau cu o echipa ce se va forma in viitor pentru sezonul 2009 al Formulei 1. De asemenea, programul pentru motorsport al Petrobras nu sprinina pilotii in mod individual".

Via | Petrobras

Taguri: Honda, Petrobras, Senna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru