Petrov negociază pentru revenirea în Formula 1

de Daniel Popescu
Luni, 05.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vitaly Petrov a dezvăluit că este ajutat de organizatorii Marelui Premiu al Rusiei să revină în Formula 1, posibilele destinaţii fiind Williams şi Marussia.

Esential 64 de puncte a obtinut Petrov in cei trei ani petrecuti in Formula 1 la Renault, Lotus si Caterham
Vitaly Petrov a părăsit Formula 1 la sfârşitul anului trecut din cauza problemelor financiare, însă nu a renunţat la planurile de a concura în această competiţie.

Fostul pilot Caterham a dezvăluit că organizatorii Marelui Premiu al Rusiei încearcă să-l ajute să-i găsească un loc, iar Williams ar putea fi una dintre destinaţii ca urmare a faptului că britanicii au semnat recent un parteneriat cu echipa de GP2 Russian Time.

"Chiar şi reprezentanţii circuitului mă ajută foarte mult pentru că discută cu oamenii. Lucrăm împreună pentru a găsi un loc pentru anul viitor. Aş fi interesat să vorbesc despre acest proiect (n.r - cu Williams)", a declarat el.

O altă soluţie ar putea fi Marussia, echipa de Formula 1 deţinută de constructorul auto rus cu acelaşi nume, însă Petrov admite ca totul depinde de viitorul acesteia.

"Trebuie să înţeleg care sunt planurile lot, ce vor şi cum vor să fie prezenţi în Formula 1. Vor doar să concureze sau vor să crească?", se întreabă Petrov.

Rusia va avea aproape sigur un pilot pe grila de start a sezonului următor prin Sergey Sirotkin, propulsat la Sauber de una dintre companiile deţinute de tatăl său.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • vyctor7
    Sper Petrov la Wiliams in locul lui Bottas
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru