Pic negociază un transfer la Sauber sau Force India

de Daniel Popescu
Vineri, 31.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa franceză susţine că Charles Pic vrea să plece la Sauber sau Force India din cauza rezultatelor modeste înregistrate de Marussia în 2013.

Charles Pic este determinat să concureze pentru o echipă din plutonul de mijloc în al doilea sau sezon în Formula 1, potrivit unor informaţii dezvăluite vineri de postul francez de radio RMC Sport.

Sursa citată susţine că managerii pilotului francez vor purta negocieri în următoarea perioadă cu Sauber şi Force India, în condiţiile niciuna dintre aceste echipe nu şi-a definitivat încă planurile pentru 2013. Debutul lui Pic în Formula 1 a fost facilitat de un pachet de sponsorizare de 7 milioane de euro din partea grupului media Lagardere, însă compania franceză este profund nemulţumită de lipsa de rezultate a echipei Marussia în acest sezon.

Urmareste Automarket
Negocierile au fost facilitate chiar de interesul manifestat discret de cei de la Sauber şi Force India pentru Pic, francezul fiind considerat un pilot talentat în ciuda lipsei de performanţe majore din competiţiile de monoposturi.
În prezent, Sauber îi are în echipă pe Kamui Kobayashi şi Sergio Perez, în timp ce Force India mizează pe Paul di Resta şi Nico Hulkenberg.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru