Pierre Gasly și Yuki Tsunoda rămân la AlphaTauri și sezonul viitor

de Alexandru Monenciu
Marti, 07.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pierre Gasly și Yuki Tsunoda vor rămâne la AlphaTauri în sezonul următor de Formula 1. Deși își dorea să ajungă la Red Bull Racing, șansele lui Gasly au devenit nule atunci când echipa austriacă a anunțat că i-a prelungit contractul lui Sergio Perez.

Pierre Gasly a avut mai multe rezultate notabile în sezonul actual de Formula 1. În etapa din Olanda, francezul a încheiat pe locul 4. La rândul său, Yuki Tsunoda, debutant în 2021, a arătat de câteva ori că are viteza necesară pentru a fi acolo.

Tocmai de aceea, AlphaTauri a anunțat că cei doi piloți vor continua în aceeași formulă și în 2022.

Desigur, Pierre Gasly și-ar fi dorit o întoarcere la Red Bull Racing, alături de Max Verstappen, dar șansele de a se întâmpla asta au devenit nule atunci când echipa austriacă a anunțat că i-a prelungit contractul lui Sergio Perez.

Acest anunț vine la doar o zi după ce Valtteri Bottas a anunțat că se desparte de Mercedes-AMG Petronas și că, începând de anul viitor, va concura pentru Alfa Romeo. Finlandezul a semnat un contract pe mai multe sezoane.

Comentarii (1)

  • Multe nulități în f1.frantujii de departe sunt cei mai.cum noi cei care am dat lumii sportul cu motor , tocmai noi să nu avem un campion? și l-au avut pe prost.cum a ajuns ăla campion numai Dumnezeu știe.loeb și bourdais sunt într-adevăr campioni
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru