Lance Stroll

Miercuri, 21 Octombrie

Formula 1: Lance Stroll a avut Covid-19: pilotul Racing Point a fost testat pozitiv după cursa de la Nurburgring, dar va concura în Portugalia

Lance Stroll a anunțat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 după cursa de Formula 1 din Germania, în care a fost înlocuit cu Nico Hulkenberg. Între timp, pilotul Racing Point s-a vindecat și va concura în Portugalia.
Luni, 03 Decembrie 2018

Formula 1: Ultima piesă din puzzle: Lance Stroll va concura în 2019 pentru Racing Point, noul nume al echipei Force India

Lance Stroll a semnat un contract pentru sezonul 2019 cu Racing Point, numele sub care va fi cunoscută echipa Force India începând de anul viitor.
Miercuri, 25 Iulie 2018

Formula 1: Permutări pentru sezonul 2019: Ocon ar putea ajunge la Renault, iar Stroll ar putea semna cu Force India

Renault negociază transferul lui Esteban Ocon de la Force India, care ar urma să fie înlocuit de Lance Stroll, potrivit celor mai noi discuții din paddock-ul Formulei 1.
Luni, 07 Noiembrie 2016

Formula 1: Un nou debutant în Formula 1: Lance Stroll va fi coechipierul lui Bottas la Williams în 2017

Williams a confirmat că Valtteri Bottas va rămâne la echipă în sezonul 2017 şi va face pereche cu Lance Stroll, campionul Formulei 3, ca urmare a retragerii lui Felipe Massa.
Luni, 17 Octombrie 2016

Formula 1: Situaţie inedită în F1: Lance Stroll nu poate semna cu Williams pentru că este minor, iar sponsorul echipei este un producător de alcool

Lance Stroll trebuie să aştepte majoratul pentru a putea semna contractul cu Williams pentru sezonul 2017, întrucât sponsorul principal al echipei este un producător de băuturi alcoolice.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru