Piloţii nu vor discuta despre stilul de pilotaj al lui Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.10.2011
Rubens Barrichello a negat informaţiile potrivit cărora piloţii vor discuta despre stilul de pilotaj al lui Lewis Hamilton, implicat în numeroase incidente în acest sezon.

Presa internaţională a speculat că piloţii din Formula 1 se vor reuni la Suzuka pentru a discuta despre incidentele în care a fost implicat Lewis Hamilton în acest sezon, considerând că britanicul are un stil de pilotaj periculos.

Informaţiile au fost însă negate de Rubens Barrichello, preşedintele GPDA, care susţine că acest subiect nu este prezent pe ordinea de zi de la Suzuka.

"Nu cred că discuţia va avea loc, cred că cineva a inventat asta. În timpul şedinţelor vorbim despre orice, iar apoi discutăm puţin mai mult în cadrul GPDA. Dar multe s-au spus despre ce a făcut Michael Schumacher cu Hamilton la Monza şi, când ne-am întâlnit, nimeni nu a spus nimic. Sunt doar vorbe. Nu cred că vom discuta despre ceva care să aibă legătură cu Singapore", a declarat brazilianul.

Între timp, Felipe Massa, "victima" lui Hamilton în Singapore, susţine că nu vrea să mai discute despre acest subiect, întrucât pilotul McLaren a fost deja penalizat pentru comportamentul său de pe circuit.

"Nu am nimic de spus pentru că plăteşte pentru tot ce face.

Dacă produci un accident vei primi un drive-through. Iar el a primit un drive-through. Are suficient timp pentru a învăţa, sincer să fiu", a precizat brazilianul.

La rândul său, Hamilton îşi susţine în continuare nevinovăţia şi crede că incidentele vin ca urmare a spiritului său de luptător. "Nu greşesc cu nimic. Încerc să dau tot ce am mai bun pentru a evita astfel de lucruri, dar am fost pus în situaţii incomode în acest an. Încerc să dau tot ce pot. Sunt încă aici, încă în luptă şi nu renunţ", a declarat el.

Via | BBC Sport | Autosport

Comentarii (14)

  • Ham-HAm
    Sper ca pana la sfarsitul sezonului sa-i revoce licenta FIA pt cateva curse ... sa se invete minte un pic ham ham ...
    10 24
  • Ham-HAm
    ce ofticat sunt pe Lewis, l-a depasit de 3 ori pe massa in acceasi cursa...as vrea sa-i revoce FIA licenta sa nu-i mai umileasca si pe altii!
    19 14
  • eu - primul :P
    Ham again
    pe Vettel tre sa-l depaseasca pacaliciul nu pe Massa (nu-s fun Massa) ... dar nu poate ... asa k joaca flipper k peretzii, McLaren ar trebui sa-i dea un eject sanatos :). E mult mai slab decat Button(sunt fun Button)
    9 21
  • lolul
    sunte ti aberatii toti!
    6 8
  • eu-primul:Prost
    Ham again
    da am asa o ciuda pe Ham ca nu stiu ce sa mai zic de el.....ma mint singur,imi autosugerez ca-i cel mai slab pilot,ca pana la urma poate cred si eu....
    11 6
  • @eu sau cum te-o chema
    Hamilton la depasit pe Vettel in Ungaria si In China si daca nu ar fi avut toate accidentele din ultimul timp era acolo in spatele lui Vettel in fiecare cursa
    13 9
  • @
    daca vreti sau nu sa recunoasteti ham e un talent al sportului...uitati foarte rpd de un pilot cand are un an mai cu probleme sau greseste 2-3 curse...dar incercati sa va amintiti ce a facut in primul si al 2 sezon al sau chiar daca era avantajat (asta e dupa cum spun gurile rele ) totusi a facut o treaba excelenta si a condus monopostul ca un campion.


    pt cei care il compara pe button cu ham uitativa va rog la statistici spre diferenta de ani petrecuti in marele circ ham are un punctaj ff bun fata de button asa ca statistic ham e mai bun ca button. cheers!

    Hamilton :
    Titluri mondiale: 1

    Campion in sezoanele: 2008

    Curse: 71

    Victorii: 14

    Clasari pe podium: 36

    Clasari in pole position: 18

    Puncte in cariera: 496

    Button:
    Titluri mondiale: 1

    Campion in sezoanele: 2009

    Curse: 191

    Victorii: 9

    Clasari pe podium: 31

    Clasari in pole position: 7

    Puncte in cariera: 541
    9 5
  • @eu
    @eu => dute ma inapoi in clasa 1 si invata sa scrii k nu ai habar da sa mai comentezi despre ceva...tu nici nu ai habar de F1 si vorbesti..pleaca ma k faci de rusine Romania,o sa pici si bacu' daca nu la-i picat deja
    4 7
  • @McLarenF1 =))
    "dute ma inapoi in clasa 1 si invata sa scrii k nu ai habar"-daca taceai filozof ramaneai! "dute"se scrie cu liniuta: du-te.
    8 5
  • @miez
    Miezule...ce scrii tu acolo asa o fi da' ce-a fosta fost, candva,atunci, pe alte vremuri, nu acum, nu azi ;) Nu mai trai din amintiri ca nu cu amintirile-ti poti construi un viitor stralucit!
    5 4
  • @mavrick
    Miez a facut o comparatie intre Button si Hamilton...doar pt. a le inchide gura celora care spun ca Button e peste Hamilton.Button trece printr-o perioada mai buna...dar cine nu risca nu va castiga niciodata!
    8 4
  • @Davidenko
    Mai si cate a riscat Button anul asta ca sa fie in fata lui Hamilton, cat de mult si-a fortat masina incat pneurile ii erau roase doar dupa cateva tururi...Ce sa mai zicem de Vettel care uite cate pole-position-uri are si cate curse a castigat? ;))
    5 5
  • Fanii lui Ham-Ham
    va rog sa nu-l mai comenteze nimeni negativ pe ham-ham, altfel se va enerva fun clubul lui si va mai castiga un titlu mondial ... NOT!!!
    mai lasati lumea sa-si exprime parerile(si dc scrie in netslang). Nu va mai atacati ca si copii prosti de clasa a IV-a dc cineva spune un lucru negativ despre tatal vostru(in cazul de fata Ham-Ham). Fanii lui Button au dreptul sa-l considere mai bun decat ii Ham-Ham, ceea ce in sezonul de fata e fapt dovedit pe circuit.
    2 6
  • @
    depinde cum pui mai bun ala daca e pe toata cariera sau ultimul an...eu am facut o comparatie pe toata cariera si cred ca am dreptate cand spun ca pe tot ce a facut ham e peste button si aici nu masor potential,ultimile curse etc etc...ci doar statistic si ce spun ele...iar din punct de vedere al carierei ham are mai multe sanse sa isi revina sa creasca din punct de vedere al maturitatii decat button care e aproape de sfarsit...daca comparati vetel cu ham acolo e o alta poveste din cauza ca amandoi sunt tineri si au potential mare dar difera stilul de pilotaj si chiar de caracter ceea ce face bine la sport chiar la toate sporturile diversitatea ne tine cu mainile la gura si excitati cand fac acesti oameni spectacol pe ecran...
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru