Piloţii Red Bull se vor putea depăşi între ei în curse

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.06.2010
Red Bull a anunţat că Sebastian Vettel şi Mark Webber se vor lăsa depăşiţi unul pe altul în timpul duelurilor de pe pistă, pentru a evita incidente similare cu cel din Turcia.

Red Bull Racing a aplanat conflictul dintre Mark Webber şi Sebastian Vettel de la Marele Premiu al Turciei, însă echipa austriacă a luat totodată o decizie pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc.

Potrivit consultantului Helmut Marko, Webber şi Vettel vor fi în continuare liberi să lupte, însă pilotul poziţionat în faţă îi va ceda locul coechipierului său în cazul unui atac din partea acestuia.

"Incidentul din Turcia nu va schimba nimic în politica noastră pentru următoarele curse. Cei doi piloţi sunt în continuare liberi să lupte, dar întotdeauna trebuie să se lase depăşiţi de celălalt. Aceasta a fost concluzia", a declarat austriacul în cadrul unui interviu acordat site-ului italian 422race.com.

Declaraţiile oficialului Red Bull vin în contextul în care Webber tocmai şi-a prelungit contractul cu Red Bull pentru sezonul 2011, urmând astfel să intre în cel de-al cioncilea sezon petrecut la echipa din Milton Keynes.

Via | 422race

Comentarii (1)

  • it's a ****
    deci ai inteles mark ? daca il vezi pe vettel langa oglinda ta iesi la arat , iei distanta , die bernie
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru