Pirelli a cumpărat un monopost HRT din 2011

de Daniel Popescu
Vineri, 15.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a cumpărat unul dintre monoposturile HRT din sezonul 2011, cel mai probabil pentru a-l utiliza în cadrul testelor pentru dezvoltarea pneurilor.

Publicaţia spaniolă AS a dezvăluit în această săptămână că Teo Martin, o companie specializată pe reciclarea de componente auto, a cumpărat cea mai mare parte a activelor HRT, inclusiv monoposturi şi echipamente.

Totuşi, agenţia de presă Reuters afirmă că unul dintre monoposturile cu care spaniolii au concurat în sezonul 2011 a ajuns în posesia celor de la Pirelli, unicul furnizor de pneuri din Formula 1.

"Un monopost din 2011 l-am luat noi, celălalt a ajuns la Pirelli", a declarat Teo Martin, proprietarul companiei cu acelaşi nume.

Urmareste Automarket
Pirelli nu a confirmat achiziţia, însă aceasta ar putea fi justificată de utilizarea monopostului pentru testarea pneurilor.
În prezent, echipa foloseşte un monopost Renault R30 din sezonul 2010, iar monopostul HRT din urmă cu doi ani ar putea oferi rezultate mai concludente pentru pneuri, chiar dacă acesta a avut prestaţii modeste în sezonul respectiv.

Via GMM

Comentarii (1)

  • gjpdfoqxut
    JlRHk8 gcbsdebcthve
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru