Pirelli a testat la Monza pneurile pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.08.2011
Lucas di Grassi a testat în această săptămână o versiune preliminară a pneurilor pe care Pirelli le va furniza în Formula 1 în sezonul 2012.

În timp ce echipele şi piloţii au intrat deja într-o vacanţă de vară de patru săptămâni înainte de Marele Premiu al Belgiei, Pirelli a organizat o sesiune de teste pe circuitul de la Monza pentru a evalua caracteristicile pneurilor pe care le va furniza în sezonul următor.

La volanul monopostului Toyota TF109, cu care constructorul japonez a concurat în Formula 1 în urmă cu doi ani, s-a urcat pilotul de teste Lucas di Grassi, care a oferit inginerilor feedback despre comportamentul noilor cauciucuri.

Producătorul italian de pneuri nu a oferit amănunte despre testele efectuate în această săptămână, însă nu este exclus să pregătească câteva specificaţii inedite de cauciucuri pentru anul viitor.

Testul ar fi trebuit să se încheie vineri cu un test efectuat de cascadorul Ken Block, însă acesta a fost anulat din cauza faptului că americanul este prea înalt şi nu încape în cockpitul monopostului Toyota, iar Pirelli nu a reuşit să găsească o soluţie pentru a remedia această problemă.

Via | GMM

Taguri: Pirelli, di Grassi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru