Pirelli anunţă compoziţiile pneurilor pentru următoarele patru curse

de Daniel Popescu
Vineri, 06.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va furniza piloţilor în următoarele patru curse, până la pauză de vară din luna august.

Esential 4 este numarul curselor pentru care Pirelli a anuntat tipurile de pneuri pe care le va furniza
Pirelli a dezvăluit vineri specificaţiile cauciucurilor pe care le va furniza în următoarele patru Mari Premii de Formula 1.

La revenirea Formulei 1 în Austria, pe circuitul Red Bull Ring, piloţii vor avea la dispoziţie pneurile de compoziţie supersoft şi soft, cele mai moi din gamă, ca urmare a faptului că pista este una cu numeroase viraje lente.

Aceleaşi pneuri vor fi oferite şi cu ocazia Marelui Premiu al Germaniei, care în acest an va avea loc pe circuitul de la Hockenheim, conform principiului rotaţiei cu pista de la Nurburgring.

Pentru etapele programate în Marea Britanie şi Ungaria, producătorul italian a optat pentru o strategie similară cu cea de anul trecut.

Astfel, la Silverstone, piloţii vor utiliza pneuri medium şi hard, cele mai dure din gamă, întrucât circuitul britanic este unul de mare viteză.

În schimb, în Marele Premiu al Ungariei, piloţii vor folosi cauciucuri de compoziţie soft şi medium, prin prisma combinaţiei dintre circuitul lent şi temperaturile ridicate.

La Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni, Pirelli va oferi piloţilor pneuri supersoft şi soft.

Avancronica Marelui Premiu al Canadei

Via Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru