Pirelli: "Avem nevoie de timp pentru a contribui la spectacol"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.03.2011
Pirelli susţine că pneurile pe care le va furniza în Formula 1 pot îmbunătăţi spectacolul, însă pentru acest lucru italienii au nevoie de timp.

Schimbarea furnizorului de pneuri pentru următoarele trei sezoane a adus un aer proaspăt în Formula 1, iar fanii aşteaptă să vadă mai multe opriri la boxe pe parcursul curselor, după ce testele de iarna au evidenţiat o degradare mai rapidă a cauciucurilor.

Cu toate acestea, oficialii Pirelli avertizează că vor avea nevoie de timp pentru a crea un mediu competitiv din punct de vedere al pneurilor oferite, care ar putea suferi noi modificări pe parcursul sezonului.

"(Îmbunătăţirea spectacolului) este o prioritate pentru noi, dar avem o curbă de învăţare certă. Pe măsură ce timpul trece, vom fi într-o poziţie mai puternică să influenţăm spectacolul. Viitorul Formulei 1 depinde de spectacolul pe care îl urmăresc oamenii şi credem că putem contribui. Intenţionăm să realizăm câteva diferenţe mari între componente cu scopul de a promova strategii interesante pentru pneuri şi, bineînţeles, să ajustăm cantitatea de aderenţă dacă asta vor oamenii", a declarat Paul Hembery, directorul departamentului de motorsport al Pirelli.

Pe aceeaşi linie, Hembery crede că Pirelli poate avea un cuvânt important de spus în dezvoltarea Formulei 1, în strictă colaborare cu constructorii prezenţi deja în competiţie.

Via | Renault

Taguri: Hembery, Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru