Ploaia ar putea afecta cursa din China

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.04.2010
Antrenamentele si calificarile din cadrul Marelui Premiu al Chinei se vor desfasura pe un circuit uscat, insa exista sanse ca ploaia sa isi faca aparitia in cursa de duminica.

Dupa ce ploaia a adus spectacolul mult asteptat in Marile Premii desfasurate in Australia si Malaezia, lucrurile tind sa se calmeze pentru etapa ce se va desfasura in acest weekend pe circuitul de la Shanghai.

Potrivit primelor informatii meteo, antrenamentele de vineri si calificarile de sambata se vor desfasura in mod cert pe un circuit uscat, iar temperaturile vor varia intre 14 grade in antrenamente si 16 grade in calificari.

Lucrurile devin insa incerte pentru ziua de duminica, cand exista sanse ca ploaia sa isi faca aparitia in cursul noptii si al zilei. In acest moment este dificil de estimat daca ploaia va afecta palierul orar al cursei, insa este cert ca echipele vor analiza din nou cu atentie informatiile meteo.

Pe de alta parte, temperaturile scazute vor reprezenta o provocare pentru gestionarea optima a pneurilor, in conditiile in care Bridgestone va aduce tot cauciucurile soft si hard utilizate si in ultimele doua Mari Premii.

Via | Meteo France

Taguri: China, meteo, vreme

Comentarii (3)

  • Meteo
    iar voi cu ploia
    2 7
  • f1_alonso
    The Rain
    Din cate am observat in Formula one numai ploaia ar face spectacol,in rest totul devine o monotonie .
    0 1
  • bine zis f1. ploaia e factorul determinant in castigarea campionatului anul acesta. cine se tine tare pe ploaie poate castiga titlul a amblele categorii. sper sa fie o lupta in 3 frumoasa: RB6 vs F10 vs MP4-25.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru