Presă: Horner şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2017

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner şi-a prelungit contractul cu Red Bull până la sfârşitul sezonului 2017, potrivit unor informaţii dezvăluite de presă italiana.

Esential 2017 este anul in care va expira noul contract al lui Horner cu Red Bull Racing
Contractul lui Christian Horner ca şef al echipei Red Bull Racing urmează să expire la sfârşitul anului viitor, însă publicaţia italiană Autosprint susţine că britanicul va rămâne la echipa cel puţin până în 2017.

Sursa citată afirmă că informaţia provine din partea consultantului Helmut Marko, care ar fi dezvăluit că Horner şi-a prelungit contractul pentru încă trei ani.

Presa internaţională a speculat recent că Horner negociază un transfer la Ferrari, după ce britanicul a fost văzut la Maranello atunci când s-a întâlnit cu Bernie Ecclestone, Martin Whitmarsh, şeful McLaren, şi Niki Lauda, preşedintele fără rol de execuţie al celor de la Mercedes. "Cum ar putea Horner să negociaze cu cei de la Maranello dacă tocmai i-am prelungit contractul până în 2017?", a declarat Marko.

În mod tradiţional, Horner îşi prelungeşte contractele împreună cu Adrian Newey, ceea ce înseamnă că nici directorul tehnic nu va părăsi Red Bull Racing până la finalul sezonului.

În acelaşi timp, publicaţia Autosprint susţine că McLaren a renunţat la planurile de a înlocui motoarele Mercedes în 2014 cu cele de la Honda, întrucât nu a primit garanţii ferme că producatorul japonez va reveni în Formula 1.

Via Autosprint

Comentarii (1)

  • Exact cum era de asteptat. De ce sa-l ia Ferrari pe Horner si Vettel, cand are nevoie doar de Newey? :))
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru