Presă: Raikkonen şi Red Bull vor negocia pentru ultima oară în Belgia

de Daniel Popescu
Marti, 20.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen va purta ultima rundă de negocieri cu Red Bull Racing în paddock-ul circuitului de la Spa-Francorchamps, potrivit postului de televiziune SkySports.

Sursele mele sugerează că ar putea exista o ultimă încercare în această săptămână, la Spa-Francorchamps, între Robertson şi echipa Red Bull.

Tony Jardine
Analist SkySportsF1
Kimi Raikkonen a anunţat luni prin intermediul managerului său Steve Robertson că negocierile cu Red Bull Racing pentru semnarea unui contract pentru sezonul 2014 au eşuat.

Cu toate acestea, Tony Jardine, analist la postul britanic de televiziune SkySports şi implicat în lumea Formulei 1 încă din anii '80, afirmă că declaraţiile lui Robertson reprezintă în realitate o cacialma.

Potrivit acestuia, Raikkonen şi Red Bull vor purta o ultimă rundă de negocieri cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Nu sunt sigur că povestea s-a încheiat. Sursele mele sugerează că ar putea exista o ultimă încercare în această săptămână, la Spa-Francorchamps, între Robertson şi echipa Red Bull. Este cunoscut faptul că Christian Horner (n.r - şeful Red Bull) îl place pe acest pilot şi încearcă să-l aducă la echipă.

Poate că mesajul iniţial a fost lansat în mod intenţionat, în mod deliberat, pentru a obţine o ultimă şansă pentru a-l aduce la echipă", a declarat el.

Celelalte opţiuni ale lui Raikkonen sunt Lotus, echipă care se confruntă însă cu o serie de probleme financiare, şi Ferrari, echipa care va analiza piaţa piloţilor doar după Marele Premiu al Italiei de la Monza.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • chupacabra
    ei, na, o luam de la capat. Abia ce cetii ca au picat toate negocierile si ca-i gata cu povestea asta, je a si crezut. Da m-am lecuit, nu mai cred asa iute ce scie pe aici
    2 1
  • aekade
    poate ramine fara servici-sa vezi ce rid :))))))) Renault...nu are bani sa-l mai tina,RBR si Ferrari cu semnul $$$$$-omul cere prea multi bani-se echipele prefera sa-l tina pe VETTEL,ALONSO si niste locotenenti ieftini decit KIMI cu salariul lui VETTEL si ALONO la un loc...
    1 1
  • cuculeana
    nu cred ca la bani nu se inteleg ci .... la respectarea ordinelor de echipa daca o sa fie cazul. Kimi nu renunta la titlu cat e in carti fie si cu sanse minime. RBR vrea doar sa il testeze: daca va fi clar mai bun ca Vettel au tras lozul castigator (nu stiu ce masina le va iesi in viitor si vor sa se asigure cu un pilot de top). Dar daca vor fi relativ egali Vettel va avea priooritate, Kimi stie asta si nu vrea sa se lege acum de un contract cu ordine de echipa
    6 1
  • @Administrator - Nu inteleg de ce mi-ai sters comentariul in care am afirmat ca: "Grosjean a fost mai rapid decat Kimi in ultimele doua curse". A fost o remarca si nu am ofensat pe nimeni..
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru