Primă de titluri pentru angajaţii Red Bull: peste 12.000 de euro

de Daniel Popescu
Marti, 27.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiecare anagajat al echipei Red Bull Racing va primi o primă de 10.000 de lire sterline (aproximativ 12.300 de euro) pentru câştigarea celor două titluri mondiale din acest sezon.

Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull Racing, a decis să le ofere o primă specială angajaţilor după ce echipa a câştigat duminică titlul mondial la piloţi cu Sebastian Vettel, la numai şapte zile după ce îşi asigurase matematic titlul constructorilor în urma cursei de la Austin.

Astfel, fiecare angajat al campioanei mondiale va primi o primă de 10.000 de lire sterline, aproximativ 12.300 de euro.

Parţial, decizia are la bază încrederea pe care o are Red Bull în capacitatea echipei de a produce în continuare performanţe majore, chiar dacă se află deja la cel de-al treilea titlu mondial.

Urmareste Automarket
"Avem un grup foarte puternic şi putem oricând să învăţăm.
Am învăţat multe lecţii şi vrem să le aplicăm, iar aceasta este una dintre cele mai puternice calităţile ale acestei echipe. Niciodată nu suntem satisfăcuţi. Întotdeauna privim înainte, indiferent că este vorba despre piloţi, ingineri sau tehnicieni. Aşa se întâmplă în toate departamentele. Este acel spirit şi acea dorinţă care ne-au menţinut în top timp de trei ani"
, a explicat Christian Horner, şeful Red Bull Racing.

Via Daily Telegraph

Comentarii (4)

  • La FIA ce donatii aveti de facut pentru cele doua titluri mondiale ?
    Ceva sucuri energizante pentru evenimentele mondene ?
    9 21
  • Housyy
    Foarte amuzant.
    3 6
  • Felicitari.
    3 1
  • La FIA platesc, oficial, taxa de participare per sezon. Reglementar frumos, se da factura si chitanta/O.P...ce se plateste pe langa, se da direct sefului al mare. Stiti voi care, ala alb, de respira greu.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru