Prima fotografie de la testele efectuate de Pirelli

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.08.2010
Publicaţia GPUpdate a dezvăluit prima fotografie de la sesiunea de teste efectuată de Nick Heidfeld pentru Pirelli pe circuitul de la Mugello.

Pirelli a început în această săptămână prima sesiune de teste pentru noile pneuri pe care le va furniza în Formula 1 începând de anul viitor.

Evenimentul se desfăşoară pe circuitul de la Mugello din Italia şi are un caracter privat, însă jurnaliştii publicaţiei GPUpdate au reuşit să realizeze o primă fotografie cu monopostul Toyota TF109 pilotat de Nick Heidfeld.

Aşa cum se poate observa şi în fotografia ataşată, monopostul Toyota este preponderent alb şi include logo-ul Pirelli pe aripa spate, însă din punct de vedere al culorilor nu aminteşte de maşina utilizată de Toyota Racing în urmă cu doi ani.

Testele de la Mugello continua pe tot parcursul zilelor de marţi şi miercuri. Prima sesiune de teste cu monoposturile actuale de Formula 1 va avea loc la jumătatea lunii noiembrie, după ultima cursa a sezonului din Abu Dhabi.

Via | GPUpdate

Comentarii (2)

  • teck_NICK
    Felicitari...
    ...pentru rezultatele obtinute la teste! Un pilot pe cat de echilibrat, pe atat de perseverent si...profesionist!!
    4 0
  • Pirelli
    Cool,mi-ar place ca toyota sa revina in marele campionat de f1 2011.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru