Producătorul de pantofi Geox vrea să sponsorizeze Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.09.2010
Producătorul italian de pantofi Geox a dezvăluit că poartă negocieri pentru sponsorizarea unei echipe de Formula 1 începând de anul viitor.

Formula 1 a reuşit în ultima perioadă să redevină un magnet pentru companiile care doresc să-şi promoveze imaginea. Ultima înscrisă pe listă este Geox, un producător de pantofi din Italia care recent a achiziţionat şi producătorul de echipament sportiv Diadora.

Compania a confirmat intenţia de a sponsoriza o echipă de Formula 1 începând de anul viitor, pe lângă intensificarea efortului de marketing în ciclism prin crearea propriei echipe. "Sporturile extreme cu conţinut tehnologic ridicat precum ciclismul şi Formula 1 pot fi interesante pentru noi", a declarat Moretti Polegato, fondatorul companiei Geox.

Chiar dacă nu a menţionat numele echipelor cu care se afla în negocieri, presa internaţională speculează că cea mai probabilă destinaţie pentru Geox este Red Bull Racing.

Intenţia italienilor de a se alătura Formulei 1 vine la numai câteva zile după ce nu mai puţin de trei bănci şi-au anunţat implicarea în competiţie: elveţienii de la UBS au devenit partenerul oficial al Formulei 1, în timp ce conaţionalii de la EFG International şi lituanienii de la Snoras Bank sponsorizează Renault până la sfârşitul acestui sezon.

Via | Reuters

Taguri: Geox, Red Bull, sponsor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru