Prost va pilota un monopost Red Bull de Formula 1

de Daniel Popescu
Joi, 27.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alain Prost va reveni la sfârşitul acestei săptămâni la volanul unui monopost de Formula 1. Francezul va pilota un Red Bull din 2010 pe circuitul de la Paul Ricard.

Etapa de la finalul acestei săptămâni din cadrul competiţiei World Series by Renault îl va avea ca invitat special pe cvadruplul campion mondial de Formula 1 Alain Prost.

Francezul îi va încânta pe fanii prezenţi la eveniment cu o demonstraţie de Formula 1 la volanul unui monopost Red Bull Racing RB6, cu care echipa austriacă a câştigat titlul mondial în sezonul 2010. Prost a mai concurat pe circuitul de la Paul Ricard şi anul trecut, atunci când a pilotat un monopost Renault RE40 din sezonul 1983. La volanul aceluiaşi monopost va urca însă şi Jean-Eric Vergne, pilotul Scuderiei Toro Rosso.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Romain Grosjean şi Jerome D'Ambrosio vor participa din partea celor de la Lotus şi vor concura la volanul monopostului R30 din sezonul 2011. Principala atracţie va fi însă monopostul Lotus Renault 98T, care a fost pilotat în trecut şi de triplul campion mondial Ayrton Senna.

Via World Series by Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru