Racing Point va prezenta noul monopost în 17 februarie: evenimentul va avea loc în Austria

de Daniel Popescu
Joi, 23.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Racing Point a anunțat că va prezenta noul monopost pentru sezonul 2020 în 17 februarie în cadrul unui eveniment care va avea loc în Austria.

Racing Point a devenit joi a șasea echipă care confirmă planurile pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2020 al Formulei 1.

Echipa cunoscută anterior drept Force India își va prezenta noul monopost în 17 februarie, cu numai două zile înainte de startul primei sesiuni de teste a sezonului.

În mod obișnuit, echipa organiza evenimentul de lansare pe circuitul de la Silverstone, însă de data aceasta prezentarea va avea loc în localitatea austriacă Mondsee, la sediul central al sponsorului BWT, care sprijină echipa începând din sezonul 2017.

Racing Point va concura în acest an cu o echipă neschimbată, întrucât Sergio Perez a semnat un contract pe termen lung, iar Lance Stroll va continua aventura la echipa aflată în proprietatea tatălui său Lawrence Stroll.

Cel puțin pe baza anunțurilor de până acum, Ferrari va fi prima echipă care va prezenta noul monopost, întrucât evenimentul este programat în 11 februarie. Renault va urma în 12 februarie, în timp ce McLaren a programat lansarea pentru 13 februarie.

În 14 februarie, în aceeași zi cu Mercedes, își va prezenta noul monopost și Alpha Tauri.

Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 19-21 februarie pe circuitul de la Barcelona.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • Costel
    sa-mpingi lansarea monopostului pana-n buza testelor oficiale mie-mi confirma doar blazarea care s-o instaurat la racing point , sergio perez fiind la ultimele cartuse in F1 dupa o serie de conjuncturi nefavorabile care si-or pus amprenta pe cariera mexicanului iar "notoria" odrasla aflandu-se nu departe de momentul in care o sa constientizeze faptul ca reconversia profesionala ii singura varianta care-l absolva de ridicol , probabila investitie a seniorului stroll la Gaydon asigurandu-i mai mult ca sigur un post de development driver al viitorilor bolizi 007 pentru ca altfel titulatura de bastard al pilotajului canadian in marele circ o sa-si gaseasca repede multi adepti cand ne aventuram sa-i raportam aptitudinile ,din diletantism sau poate din malitiozitate , la Gilles si Jacques
    15 2
  • S-a băgat și Costeluș că musca-n lapte! Ce legătură are data prezentării cu performanțele monopostului?! Numai Costeluș știe. El și încă câțiva extratereștri.
    1 10
  • Neutru
    E o prezentare la sediul sponsorului deci un eveniment mai complex probabil se lansează și altceva din partea sponsorului.Toți speră că noul sezon va fi mai bun,sponsorul are și el nevoie de reclamă,echipa are ceva noutăți .Costel e mai pesimist de fel,mai ales acum în pauza lungă de iarnă,prevede o stagnare a echipei și așa pare.El (și noi)speră ca toate echipele să fie mai puternice și mai competitive.Sergio Perez are contract, dar sunt mulți piloți care nu știu ce vor face la anul,asta stresează fanii lor.
    13 1
  • Costel
    @ tu,

    tu ii suferind de ADHD la F1 ?
    adica ii deficit de atentie in posesia ta sau is doar lacune majore asupra competitiei care-ti tradeaza carentele si care-ti fac interventia musai inadecvata , inoportuna , inutila ?

    insumisiunea ta in a evita intr-atat de nonsalant uzitarea insolentei gratuite atat de nociva si detestabila deopotriva intr-un mediu doct precum AM dar mai ales asupra unui subiect concludent , facil de identificat chiar si pentru intaiul inocent al marelui circ ii cat se poate de reprezentativa pentru ceilalti doar ca excesul tau de recalcitrare ii cel care mi-o atras atentia dar si empatia deopotriva generandu-mi astfel si al doilea comment si odata cu el antidotul cuvenit deoarece incercarea ta josnica dar cert esuata de defaimare a mea si care-i de-o nocuitate maxima iar ca sa n-o mai lungesc si implicit sa-ti mai alin din suferinta , singurul leac cunoscut si recomandat cu rezultate mai mult decat multumitoare la perniciozitate ii clistirul , clistirul intelectual
    8 4
  • Ia uite frate! Costeluș a folosit virgule! Dacă îl mai stresez un pic poate va scrie normal, cu semne de punctuație, eventual majuscule. Sper că tastatura sa ii ofere așa ceva automat, el punând doar punctul.
    Vezi tu, vb așa de mult, degeaba, alambicat, că nu se stresează nimeni să-ți parcurgă penitențele.
    Dormi în pace! Ferrari va fi tot acolo, Vetell are milioane în cont, de mâine se poate apuca de taximetrie. Numai tu faci apoplexie pe aici. Inutil. Și indescifrabil.
    3 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru