Red Bull a modificat suspensia spate la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Red Bull a fost obligată de FIA să modifice câteva componente ale suspensiei spate la Marele Premiu al Turciei, întrucât acestea nu corespundeau regulamentului tehnic.

Publicaţia germană Auto Motor und Sport a dezvlauit că Red Bull Racing a fost nevoită să aducă o nouă modificare monopostului RB6 cu ocazia Marelui Premiu al Turciei.

În urma unei inspecţii tehnice, FIA a informat echipa că anumite elemente ale suspensiei spate nu îndeplinesc cerinţele regulamentului tehnic, întrucât formau un unghi de 20 de grade cu suprafaţa orizontală, cu 15 grade mai mult decât limita maximă admisă.

Monopostul RB6 beneficia în acest fel de un avantaj din punct de vedere aerodinamic, însă Red Bull a modificat ulterior componentele pentru ca acestea să respecte litera regulamentului.

Este pentru a doua oară consecutiv când Red Bull a fost nevoită să aducă astfel de modificari monopostului, după ce la Monaco inginerii au schimbat câteva elemente ale deflectorului spate.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • Andrei
    Dasta s-au apropiat foarte mult cei de la mclaren la instambul
    11 2
  • xiorel123
    Red Bull& FIA
    Nu stiu de partea cui sa fiu (Red Bull/FIA) caci la cum se comporta cele doua parti pot spune ca Red Bull cu aceste mici parti ce nu indeplinesc regulamentul au reusit aceste performante dar in acelasi timp pot spune ca FIA seamana cu un vant puternic venit din fata monoposturilor Red Bull ce le impiedica s-o tina tot asa in calificari si-n curse...Voi ce credeti?
    6 7
  • fia
    Eu sunt dejamagit profund de FIA si F1. As fi vrut ca echipele sa se desparta de FIA si sa puna la punct o competitie corecta ... adevarata. Ce cred despre F1? Eu cred ca FIA este o cacealma si an, de an Bernie decide regia teatrului dupa cum ii interesul. Odata tine cu Ferrari, odata cu McLaren, odata cu Virgin ... etc. Totul este un teatru ieftin :( . ( eu tin cu Ferrari, nu neaparat ca echipa, mai mult ca brand )
    6 6
  • mmmmda...
    mie mi-era simpatica echipa asta, cu ambii ei piloti, dar se pare ca in ultima vreme tot umbla cu fofarlica... Tendinta asta a lor din ultimul timp spre speculatii tehnice care intrec limita regulamentului deja nu mai are nimic comun cu sportivitatea. In consecinta, mie personal incep sa nu-mi mai fie simpatici...
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru