Red Bull a testat un dispozitiv inovator la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Red Bull Racing a testat un dispozitiv necunoscut in cadrul sesiunii de evaluare de la Jerez, acesta putand avea rolul unui senzor aerodinamic.

Sesiunea de teste de la Jerez de la inceputul acestei saptamani este dedicata in exclusivitate tinerilor piloti, insa echipele profita din plin de aceasta oportunitate pentru a evalua diverse noi componente pentru sezonul urmator.

In acest sens, inginerii echipei Red Bull Racing au montat un dispozitiv necunoscut in forma de tub pe nasul monopostului RB5, acesta fiind conectat la aripa fata prin intermediul unor cabluri (foto). Utilitatea acestuia nu este cunoscuta, insa nu este exclus ca dispozitivul sa aiba rolul unui senzor aerodinamic capabil sa inregistreze fluctuatiile fluxului de aer din preajma monopostului.

Red Bull Racing nu a facut nicio referire la acest dispozitiv inovator in cadrul comunicatului de presa de la finalul primei zile de teste.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru