Red Bull amână discuţiile cu Webber şi Vettel

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.07.2010
Red Bull a amânat discuţiile cu Mark Webber şi Sebastian Vettel privind controversele din Marele Premiu al Marii Britanii.

Christian Horner a anunţat la finalul cursei de la Silverstone că Red Bull va purta luni o discuţie cu Mark Webber şi Sebastian Vettel privind modul în care echipa a decis ca pilotul german să beneficieze de singura aripă faţă de configuraţie nouă disponibilă pentru weekend.

Cu toate acestea, întâlnirea nu a mai avut loc luni şi a fost reprogramată pentru această săptămână, potrivit declaraţiilor şefului echipei.

"Ne vom întâlni săptămâna viitoare şi vom avea o discuţie. Întotdeauna am avut o relaţie bună cu Webber, încă de când a bătut una dintre maşinile mele într-o cursă de la Silverstone în 2000. Pot înţelege emoţiile înalte care apar într-o luptă intensă cu coechipierul tău, dar cel mai important este că a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii după un pilotaj excelent. A avut un start mai bun şi asta a fost diferenţa dintre ei doi. Este bine pentru echipa să avem doi piloţi care se împing de la spate unul pe celelalt", a declarat Horner.

În ciuda declaraţiilor pacifiste ale britanicului, publicaţia The Guardian susţine că oficialii Red Bull au fost nemulţumiţi de comentariile făcute de Webber pe parcursul weekendului.

Printre altele, australianul a declarat la finalul cursei că rezultatul obţinut "nu este prea rău pentru un pilot numărul doi" şi că nu şi-ar fi prelungit contractul pentru 2011 dacă ar fi ştiut ce se va întâmpla la Silverstone.

Pe de altă parte, Webber a sugerat că nu s-a împăcat cu Vettel şi că va face tot posibilul pentru ca acesta să nu câştige cursa de la Hockenheim de peste două săptămâni. Întrebat dacă va ieşi cu coechipierul sau la o bere, Webber a replicat: "Cu siguranţă nu. Şi nu vrem ca imnul Germaniei să fie auzit în Germania".

Via | The Guardian | Foto: Red Bull

Comentarii (4)

  • Redbull
    Va avea un mare deficit pentru echipa,daca de acum se comporta asa .Il inteleg pe Webber ca are acum sansa de a lua titlul,dar nu asa castiga ,ci doar prin echipa si sprijin de coechipier.
    6 1
  • redbull
    turasii se iau de coarne,pacat pt echipa,daca fac asta atunci drumul celor de la mclaren spre ambele titluri este netezit si usor,oare de ce sunt atat de caposi cei de la redbull?sa il lase pe webber anul asta sa incerce,au destul timp sa incerce si cu vettel,la mclaren nici nu stii cine e pilotul nr1 se inteleg de minune,bravo lor.
    3 0
  • ....
    pacat de acest scalndal din interiorul echipei. nu isi are locul acum. echipa va risca foarte mult...si ar putea sa piarda titlurile din aceasta cauza. ar fi frumos sa se auda imnul germaniei in germania. de mult nu s-a mai auzit.
    3 0
  • webber
    Cam berbec in declaratii Webber.La anii lui putea sa fie mai inteligent ,comparativ cu vitelul de Vettel.Principalul vinovat este insa Horner care nu se poate impune in fata pilotilor.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru