Red Bull anticipează că va fi şi mai puternică în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.09.2011
Christian Horner consideră că Red Bull Racing va fi mai puternică anul viitor, pe baza performanţelor obţinute în acest sezon.

Red Bull Racing va sărbători în următoarele săptămâni cucerirea unui nou titlu mondial atât la piloţi, cât şi la constructori, în urma rezultatelor impresionante obţinute pe parcursul acestui sezon.

Şeful Christian Horner consideră că aceste performanţe vor putea fi transpuse şi anul viitor, chiar dacă rivalii speră să revină în forţă pentru a pune capăt supremaţiei producătorului de băuturi energizante.

"Lucrul cel mai îmbucurător în acest an este că am oferit rezultate în toate domeniile. Am câştigat chiar şi când nu am avut cel mai rapid monopost pentru că am avut operaţiuni de cursă puternice, iar când am avut cel mai rapid monopost am capitalizat asta. Am câştigat 8 dintre cele 13 curse, iar parcursul constant pe care l-am avut de la Monaco la Monza a fost fenomenal."

"Echipa a învăţat multe lucruri după anul trecut şi a devenit mai puternică, atât pe circuit, cât şi la fabrică, inclusiv din perspectiva piloţilor. Lecţiile învăţate în acest an se vor aplica şi anul viitor.

Suntem o unitate puternică şi ne vom consolida poziţia pe măsură ce câştigăm experienţă", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Via | Autosport

Taguri: Horner, Red Bull

Comentarii (2)

  • "Mark we need to maintain the Gap"....Cred, ca am spus suficient despre acest Horner
    5 11
  • Hamilton su Button,cu toate ca erau astia de la RBR cei mai buni,tot au obtinut ceva victorii anul asta,iar cea a lui Alonso din Anglia a aratat ca odata ce se va shcimba regulamentul,Ferrari va obtine performante,iar daca mai lucreaza si la masina..poate RBR sa aiba o masina si mai buna,macar va avea competitie..anul asta,mai ales acum e lasata sa castige,ceilalti nedandu-si interesul.
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru