Red Bull apreciaza reducerea distantei fata de Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.08.2009
Sebastian Vettel este multumit ca Red Bull Racing a revenit pe drumul cel bun si ca a micsorat diferenta care il separa de Brawn GP.

Desi a ocupat doar a treia treapta a podiumului, Red Bull Racing poate pleca multumita de la Spa-Francorchamps.

Echipa patronata de magnatul Dietrich Mateschitz a redus cu 4 puncte diferenta care ii separa de Brawn GP in clasamentul contructorilor, avand acum un deficit de 23.5 puncte cu numai 5 curse inainte de final. De asemenea, Sebastian vettel ramane in lupta pentru titlul mondial, fiind la numai 19 puncte in spatele liderului Jenson Button.

In acest context, germanul a admis ca este multumit de modul in care a decurs Marele Premiu al Belgiei, cu atat mai mult cu cat abandonase in ultimele doua curse.

"Daca te uiti la clasament, rezultatul de duminica este bun. Am luat puncte celor de la Brawn GP si asta este bine pentru echipa. Este bine ca am castigat mai multe puncte decat Jenson Button si Rubens Barrichello in clasamentul pilotilor. Am demonstrat ca ne-am revenit", a declarat Vettel pentru site-ul oficial al echipei sale.

Pe langa locul 3 ocupat in cursa, Vettel a reusit sa stabileasca si cel mai bun timp pe un tur de pista, in timp ce rivalii de la Brawn GP au avut din nou probleme cu incalzirea pneurilor in contextul temperaturilor reduse de la Spa-Francorchamps.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (2)

  • @admin
    Ii lauda si pe cei de la Ferrari nu numai pe Fisichella.
    0 0
  • lasati lauda
    Vedeti ce zic Force India despre Ferrari....ca au fost mai lenti ca ei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru