Red Bull ar putea fi sponsorizata de Barclays

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.05.2010
Banca britanica Barclays poarta negocieri cu Red Bull Racing pentru semnarea unui contract de sponsorizare.

Red Bull Racing este aproape de realizarea unuia dintre cele mai importante parteneriate din scurta sa istorie, in cazul in care speculatiile privind semnarea unui contract de sponsorizare cu Barclays se vor adeveri.

Potrivit unor surse citate de publicatia Brand Republic, banca britanica este interesata sa-si largeasca sfera de influenta prin promovare in Formula 1, iar echipa lui Dietrich Mateschitz este atractiva atat prin performantele pe care le obtine, cat si datorita faptului ca nu are un sponsor principal. Deocamdata, britanicii au negat existenta unor negocieri cucea mai in forma echipa din Formula 1.

Barclays este sponsorul oficial al Premier League, campionatul de fotbal al Marii Britanii, acolo unde va investi 82 de milioane de lire sterline pe parcursul urmatoarelor trei sezoane.

Criza financiara care afecteaza economia de aproape 2 ani a indepartat bancile de Formula 1. Olandezii de la ING au intrerupt colaborarea cu Renault, in timp ce britanicii de la RBS vor parasi Williams la expirarea actualului contract in 2011.

Via | Brand Republic | Foto: Daily Telegraph

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru