Red Bull ar putea introduce noul sistem de ventilatie la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.05.2010
Red Bull a confirmat ca intentioneaza sa introduca noul sistem de ventilatie la Marele Premiu al Turciei.

Red Bull Racing detine cel mai performant monopost din Formula 1, insa acest lucru nu a impiedicat echipa sa continue dezvoltarea permanenta a monopostului RB6.

Echipa patronata de Dietrich Mateschitz este singura pretendenta la titlu care nu a evaluat inca pe circuit noul sistem de ventilatie inovat de McLaren in acest an, insa Christian Horner a dezvaluit ca noua componenta ar putea fi introdusa in premiera la marele Premiu al Turciei.

“Inca nu avem noul tip de aripa spate sau sistem de ventilatie, dar inevitabil exista un proiect de cercetare pe aceasta tema. Istanbul ar putea fi un circuit pe care sa introducem aceasta componenta”, a declarat seful echipei Red Bull Racing.

Marele Premiu al Turciei va avea loc la numai doua saptamani dupa cursa de la Monte Carlo, acolo unde sistemul de ventilatie este practic inutil din cauza configuratiei circuitului. De altfel, este posibil ca nici McLaren, Ferrari, BMW-Sauber, Williams si Mercedes GP sa nu foloseasca componenta in acest weekend, din cauza lipsei unor linii drepte lungi care sa asigure sporul de viteza de 10 km/h.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Componente
    componenta asta le mei trebuie la red bull sa nu-i mai vada nimeni pe pista dupa 5-10 tururi
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru